The Outsider: Ο Jared Leto στρατολογείται απο την Yakuza (trailer)

Το βιογραφικό του Jared Leto είναι μεγάλο. Με μια καριέρα που ξεκίνησε από τη δεκαετία του ’90, ο Leto έχει βελτιώσει τo ταλέντo του, ώστε να απεικονίσει ακόμα και τους πιο περίπλοκους χαρακτήρες. Απο τον Rayon στο Dallas Buyers Club, τον Joker στο Suicide Squad, και μέχρι πρόσφατα, τον Niander Wallace στο Blade Runner 2049.

Ε, ήρθε η στιγμή και μέσω του Netflix, να παίξει τον ρόλο ενός Αμερικάνου στη μεταπολεμική Ιαπωνία, ο οποίος γίνεται μέλος της Yakuza, στήν ταινία The Outsider, ένα αστυνομικό θρίλερ καταιγιστικής δράσης που θα προβληθεί όχι στις αίθουσες, αλλά στην πλατφόρμα του Netflix στίς 9 Μαρτίου.

Ο Jared Leto υποδύεται τον Nick Lowell, έναν αιχμάλωτο Αμερικάνο στρατιώτη, που απελευθερώνεται με τη βοήθεια ενός συγκρατούμενου, μέλους της ιαπωνικής μαφίας Yakuza. Ελεύθερος πια, ο Lowell θα προσπαθήσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της μαφιόζικης οργάνωσης και να ξεπληρώσει το “χρέος” του στον άλλοτε συγκρατούμενό του.

Στήν ταινία εκτός από τον Leto, παίζουν οι Tadanobu Asano, Rory Cochrane, Shiori Kutsuna, Emile Hirsch και Kippei Shiina.

Δείτε παρακάτω το trailer:

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss