Ουίλιαμ, Χάρι, Κέιτ και Μέγκαν επανενώνονται – Ντυμένοι στα μαύρα έξω από το κάστρο του Ουίνδσορ

Βασίλισσα Ελισάβετ: Το στιγμιότυπο που περίμενε ο διεθνής Τύπος – Οι Σάσσεξ δίπλα στον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ για πρώτη φορά μετά την κηδεία του παππού τους.

Οι γιοι του βασιλιά Καρόλου, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο Χάρι και οι σύζυγοί τους Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί μετά από ενάμιση περίπου χρόνο.
Οι Βρετανοί royals που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν «ψυχρανθεί» περπάτησαν έξω από το Κάστρο του Ουίνδσορ για να επιθεωρήσουν τα αφιερώματα και τα λουλούδια που αφήνουν οι πολίτες στις πύλες του κτήματος Berkshire ως φόρο τιμής στην αείμνηστη Βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας και ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ ήταν ντυμένοι στα μαύρα καθώς περπατούσαν μαζί, παραμερίζοντας τις διαφορές που πυροδότησε το Megxit που διέλυσαν τη βασιλική οικογένεια και βύθισε τη μοναρχία σε μια από τα πιο σοβαρές κρίσεις.
Νωρίτερα σήμερα ο Πρίγκιπας της Ουαλίας απέτισε έναν συγκινητικό φόρο τιμής στην αείμνηστη «γιαγιά» του, περιγράφοντας την μονάρχη ως «εξαιρετικό ηγέτη, του οποίου η δέσμευση για τη χώρα, τα βασίλεια και την Κοινοπολιτεία ήταν απόλυτη.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss