Ουκρανία: Υπέρ της προσάρτησης στη Ρωσία ψηφίζουν οι πολίτες στις τέσσερις περιοχές

Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα που μεταδίδουν τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, οι κάτοικοι σε Ντόνετσκ, Λουχάνσκ, Ζαπορίζια και Χερσώνα έχουν ψηφίσει «ΝΑΙ» στην προσάρτηση στη Ρωσία.

Οι φιλορωσικές αρχές τεσσάρων ουκρανικών περιοχών που τελούν υπό τον έλεγχο της Ρωσίας ανακοίνωσαν πως το «ναι» κερδίζει, σύμφωνα με τα προκαταρκτικά, όπως χαρακτηρίζονται, αποτελέσματα σε «δημοψηφίσματα» προσάρτησης από τη Ρωσία που έχουν καταγγελθεί από τη διεθνή κοινότητα, σύμφωνα με ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.
Οι αρχές κάθε μιας από τις τέσσερις ουκρανικές περιοχές δήλωσαν πως το «ναι» εξασφαλίζει ανάμεσα στο 97% και το 98% των ψήφων μετά την καταμέτρηση του 20% έως 27% των ψήφων, μετέδωσαν τα πρακτορεία Ria Novosti, Tass και Interfax.

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος της άνω βουλής του ρωσικού Κοινοβουλίου δήλωσε ότι θα μπορούσε να εξετάσει την ενσωμάτωση των ελεγχόμενων από τη Ρωσία τμημάτων τεσσάρων ουκρανικών περιοχών στη Ρωσία στις 4 Οκτωβρίου, μετέδωσε το πρακτορείο Ria Novosti.
Στο μέτωπο και οι αγρότες της Ρωσίας

Αγρότες είναι μεταξύ των Ρώσων που στρατολογούνται για να πολεμήσουν στην Ουκρανία, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πόυτιν σε συνάντηση με αξιωματούχους, επισημαίνοντας το ενδεχόμενο περαιτέρω κινδύνων για τη σοδειά του 2023.

Η Ρωσία είναι η χώρα με τις μεγαλύτερες εξαγωγές σιταριού στον κόσμο. Το φθινόπωρο είναι μία πολυάσχολη περίοδος για τους αγρότες καθώς σπέρνουν το χειμερινό σιτάρι για τη σοδειά της επό …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss