Παιχνίδι με δύο τελικούς για την πρώτη θέση

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τρίτης (27/09) και ποντάρει σε δύο επιλογές.

Τελικός πρώτης θέσης στον πρώτο όμιλο της δεύτερης κατηγορίας. Οι Ουκρανοί αντιμετωπίζουν σαν γηπεδούχοι στην Κρακοβία τους Σκωτσέζους (21:45 NOVASPORTS PREMIER LEAGUE , LIVE από το SPORT24 ), με νίκη ανεβαίνουν στην πρώτη κατηγορία, με Χ2 οι Σκωτσέζοι και φυσικά εξασφαλίζουν και τη δεύτερη ευκαιρία μέσω playoffs. Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί δύο φορές το τελευταίο διάστημα στη Γλασκώβη. Την 1η Ιουνίου για τα ημιτελικά πρόκρισης για το Μουντιάλ, οι Ουκρανοί κέρδισαν 3-1, την περασμένη εβδομάδα σε παιχνίδι που χρώσταγαν για τους ομίλους του Nations League οι Σκωτσέζοι πήραν τη ρεβάνς και επικράτησαν 3-0.

Σε πτώση ο άσος

Οι παίκτες του Πετράκοφ έβγαλαν αντίδραση, είχαν εντυπωσιακή εμφάνιση στην Αρμενία και επικράτησαν 5-0. Οι εταιρίες άνοιξαν πολύ ψηλά τον άσο των Ουκρανών, που χθες στο μέσο όρο των εταιριών ήταν στο 2.45, σήμερα βρίσκεται στο 2.21. Λογική η πτώση καθώς έχουν μεγαλύτερη ποιότητα οι Ουκρανοί και θα αντιμετωπίσουν του Σκωτσέζους, χωρίς τους δύο ηγέτες τους, Ρόμπερτσον και ΜακΤόμινεϊ. Επίσης είναι εκτός ο Τϊρνι που θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Ρόμπερτσον, πολλές φορές παίζουν και μαζί την πλευρά, όπως και ο βασικός στόπερ ΜακΚένα. Λείπει ο Ζιντσένκο για τους Ουκρανούς, έχει όμως κομβικές απουσίες να αντιμετωπίσει ο Κλαρκ. Θα είναι και υπερβολικό να ανέβουν στην πρώτη κατηγορία οι Σκωτσέζοι.

Με την ποιότητα των Σέρβων

Τελικό πρώτης θέσης έχουμε και στον 4ο όμιλο της δεύτερης κατηγορίας. Το περασμένο Σάββατο οι Νορβηγοί ηττήθηκαν με ανατροπή 2-1 στη Σλοβενία, οι Σέρβοι με ανατροπή επικράτησαν 4-1 της Σουηδίας. Ισοβαθμούν οι δύο ομάδες στους 10 βαθμούς με τους Νορβηγούς να κατακτούν την πρώτη θέση και με ισοπαλία, καθώς είχαν κερδίσει με 0-1 στο Βελιγράδι. Κέρδισαν σ’ ένα παιχνίδι που είχαν δεχτεί αφόρητη πίεση. Οι Σέρβοι είχαν 67% κατοχή μπάλας, έκαναν ένα παιχνίδι με 84% εύστοχες μεταβιβάσεις, οδήγησαν τους Νορβηγούς, μόλις σε 69% οι συνολικές τελικές ήταν 14-5 και όμως στο τέλος οι Νορβηγοί έφυγαν με ένα σπουδαίο διπλό.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στο Όσλο (21:45 NOVASPORTS 4 , LIVE από το SPORT24 ) τελευταία φορά είχαν αναμετρηθεί για τα ημιτελικά των playoffs για το Ευρωπαϊκό του 2022, είχαν κερδίσει 2-1 στην παράταση, όμως αυτοκτόνησαν στον τελικό πρόκρισης , χάνοντας στο γήπεδο τους από τους Σκωτσέζους.

Τον περασμένο Νοέμβριο βρέθηκαν σε μία αντίστοιχη θέση, σε μία ακόμη πιο δύσκολη αλλά πιο σημαντική αποστολή. Ήθελαν μόνο το διπλό για να πάρουν την πρόκριση για το Μουντιάλ σε εκτός έδρας παιχνίδι με την Πορτογαλία, κάτι που το πέτυχαν. Το Χ2 ανάμεσα στο 1.60 και στο 1.65, καλύπτει και το σενάριο να πάρουν την πρόκριση οι Νορβηγοί και με ισοπαλία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουκρανία – Σκωτία: 1 (απόδοση 2.20), 21:45
  • Νορβηγία – Σερβία: Χ2 (απόδοση 1.60 – 1.65), 21:45

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss