Παίδων Πεντέλης: Καταγγελία μητέρας για δωμάτια που στάζουν νερό

Μητέρα μικρού κοριτσιού που νοσηλεύτηκε στο Παίδων Πεντέλης με γρίπη «Α» ξέσπασε για τις συνθήκες που επικρατούσαν στο δωμάτιο του παιδιού της.

Μητέρα είχε το κοριτσάκι της στο Παίδων Πεντέλης με γρίπη τύπου Α και όπως είπε στο «Mega», οι συνθήκες τις οποίες συνάντησε την έκαναν να θέλει να πάρει το παιδί της και να φύγει άρον άρον από το παιδιατρικό νοσοκομείο. Όπως υποστηρίζει η μητέρα, το παιδί έγινε «μπαλάκι» από τη μία κλινική στην άλλη και στο τέλος κατέληξε σε ένα δωμάτιο γεμάτο υγρασία, με τους τοίχους να στάζουν.
«Νοσηλευτήκαμε Παρασκευή. Το παιδί είχε γρίπη Α, λιποθυμούσε. Άρχισα να τσακώνομαι από την Παρασκευή για να καταφέρουν να δούνε το παιδί και να διαπιστώσουμε τι έχει. Την Κυριακή ήρθαν και μου είπαν, μεταφέρεστε σε άλλη κλινική γιατί λέει εφημερεύει. Από την Α’ Παιδιατρική, να πάμε στη Β’ Παιδιατρική», είπε χαρακτηριστικά.

«Παίρνω το παιδί, πάμε και βλέπουμε αυτό το χάλι που είδατε. Η υγρασία τρύπαγε τα κόκκαλα, θέρμανση μηδέν. Πάω στη νοσηλεύτρια και της λέω ή θα μου βρεις άλλο δωμάτιο, ή θα γυρίσω εκεί που ήμουν δεν αφήνω το παιδί εδώ μέσα. Μου έλεγαν θα δούμε. Σε άλλη μητέρα που επίσης διαμαρτυρήθηκε, είπε ‘αυτό έχουμε δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα’», πρόσθεσε.
Τέλος, υποστήριξε πως: «Ήταν χαλασμένο το καλοριφέρ, από ότι κατάλαβα είναι καιρό χαλασμένο και δεν …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss