Πάμε Netflix: Σειρές και ταινίες , που θα δούμε τον Σεπτέμβριο – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Ο Αύγουστος φεύγει , η ζέστη ομως καλά κρατεί , θυμίζοντάς μας μόνο ημερολογιακά οτι μπήκαμε στον πρώτο μήνα του Φθινοπώρου . Ε, και; Το Netflix φέρνει μπόλικο stuff στο νεο του πρόγραμμα , πλούσιο και ενδιαφέρον , με νέες σειρές, ταινίες και ντοκυμαντέρ , ώστε να “λιώσετε” , με ατέλειωτο binge-watching.
Τα “φώτα” πάντως θα πέσουν , η αλήθεια είναι , στην ταινία Blonde με την Ana de Armas στον ρόλο της Marilyn Monroe , η οποία μάλιστα θα παρουσιαστεί και στο φεστιβάλ της Βενετίας. Στα των σειρών την μερίδα του λέοντος θα “τσιμπήσει” το Cobra Kai , η οποία στην 5η του χρονιά , συνεχίζει να δίνει … πόνο!! Αλλά και η σειρά Devil in Ohio , δείχνει να έχει ενα ενδιαφέρον.
Ρίξτε, πάντως, μια ματιά στο αναλυτικό πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου … και πράξτε ανάλογα:

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ
01/9/2022DétoxΣυνειδητοποιώντας ότι και οι δύο έχουν μια τοξική σχέση με το ίντερνετ, οι συγκάτοικοι Λέα και Μανό αποφασίζουν το αδιανόητο: να μείνουν μακριά από συσκευές για 30 μέρες.
[embedded content]
02/9/2022Devil in OhioΑποφασισμένη να προστατέψει μια νεαρή ασθενή που απέδρασε από μια αίρεση, μια ψυχίατρος αναλαμβάνει το κορίτσι, θέτοντας τη δική της οικογένεια και ζωή σε κίνδυνο.
[embedded content]
02/9/2022You’re Nothing SpecialΗ ζωή στη νέα πόλη της Αμάγια αρχίζει να αποκτά λίγο περισσότερο ενδιαφέρον, όταν στο σχολείο διαδίδονται φήμες ότι εκείνη κληρονόμησε τα μαγικά ταλέντα της γιαγιάς της.
[embedded content]
02/9/2022FakesΟι έφηβες κολλητές Ζόι και Μπέκα προσπαθούν να χτίσουν μια αυτοκρατορία ψεύτικων ταυτοτήτων. Αρχίζουν όμως να θησαυρίζουν και καταλαβαίνουν τι σημαίνει να ζεις παράνομα.
[embedded content]
06/9/2022Rick And Morty: Season 6
Τα νέα επεισόδια θα συνεχίζουν από εκεί που μας άφησε η πέμπτη σεζόν με τους Rick και Morty να βρίσκονται “σε χειρότερη κατάσταση και τελείως άτυχοι”, αλλά “θα μπορέσουν να επιστρέψουν πίσω στις περιπέτειές τους; Ή θα παρασυρθούν σε έναν ωκεανό από κάτουρα!”. Αν αναρωτιέσαι σχετικά με το τι πρόκειται να δούμε στα νέα επεισόδια, η σύνοψη κάνει λόγο για “Οικογένεια! Ίντριγκα!” και ίσως “Κάποιους δεινοσαύρους!”
[embedded content]
09/9/2022Cobra Kai: Season 5Καθώς ο Τέρι εφαρμόζει ένα νέο καθεστώς στο Κόμπρα Κάι, ο Ντάνιελ, ο Τζόνι κι ένας νέος σύμμαχος ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια μάχη που ξεπερνά το τερέν.
[embedded content]
09/9/2022Merlí. Sapere Aude: Season 2Αφού λαμβάνει συνταρακτικά νέα, ο Πολ δυσκολεύεται να βρει μια νέα κανονικότητα. Στο μεταξύ, οι συμμαθητές του αντιμετωπίζουν τα δικά τους προσωπικά κι ακαδημαϊκά θέματα.
14/9/2022The Lørenskog DisappearanceΜετά την εξαφάνιση της γυναίκας ενός δισεκατομμυριούχου, η αστυνομία της Νορβηγίας αντιμετωπίζει τον ξέφρενο Τύπο και τους δόλιους πληροφοριοδότες. Από αλη …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss