Παναγιώτα Βλαντή: Έχει τύχει να παίξω σε παράσταση και να έχω βαρεθεί η ίδια

Η Παναγιώτα Βλαντή βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Κυψέλη» στην ΕΡΤ2. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στην θεατρική της διαδρομή αλλά και στη στιγμή που… δεν καταλάβαινε τι έπαιζε στη σκηνή!

«Δηλαδή έπαιζα εγώ μέσα στην παράσταση και δεν καταλάβαινα τι έπαιζα»

Συγκεκριμένα, η Παναγιώτα Βλαντή σημείωσε χαρακτηριστικά: «Υπήρχε μια φλεγμονή στο θέατρο, σκηνοθέτιδα λέγεται και δεν καταλάβαινα! Δηλαδή έπαιζα εγώ μέσα στην παράσταση και δεν καταλάβαινα τι έπαιζα. Λέω, “πείτε μου τι παίζω, εξηγήστε μου”. Αυτό θυμάμαι πως με ενοχλούσε. Επίσης με ενοχλεί ότι η μαμά μου, για παράδειγμα, μπορεί να μην ξέρει Τσέχωφ και να μην έχει διαβάσει τον “Θείο Βάνια”. Δεν πρέπει όταν πάει να δει την παράσταση να το καταλάβει το εργάκι;».

«Θα ήθελα να δω έναν προχωρημένο “Θείο Βάνια”, αλλά να ακούσω και το κείμενο»

«Μου αρέσει η καινοτομία και έχω κάνει παραστάσεις με καινοτόμους σκηνοθέτες που ήταν αριστούργημα! Είναι διαφορετικό όμως από το άλλο που λέω, ότι πρέπει οπωσδήποτε να φανεί ο σκηνοθέτης. Όπως η τεχνική στον ηθοποιό δεν πρέπει να φαίνεται, έτσι και η σκηνοθεσία πρέπει να είναι από κάτω. Μου αρέσει πολύ και το καινούργιο, το σύγχρονο. Θα ήθελα να δω έναν προχωρημένο “Θείο Βάνια”, αλλά να ακούσω και το κείμενο», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

«Δεν ήξερα όμως από την αρχή ποιο θα είναι το αποτέλεσμα και μετά δεν τα παρατάς, άλλωστε δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο για να κρεμάσω τους συναδέλφους μου»

Και αμέσως μετά, η Παναγιώτα Βλαντή είπε: «Έχει τύχει να παίξω σε παράσταση και να έχω βαρεθεί η ίδια. Αναρωτιόμουν αυτός από κάτω γιατί να έρθει να την δει. Δεν ήξερα όμως από την αρχή ποιο θα είναι το αποτέλεσμα και μετά δεν τα παρατάς, άλλωστε δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο για να κρεμάσω τους συναδέλφους μου».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss