Παναθηναϊκός: Αγωνία για Τσέριν – Αμφίβολος για Αστέρα

Μ’ ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Τετάρτης (05/10) στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Άνταμ Τσέριν έκανε ατομικό και είναι αμφίβολος για τον αγώνα της Κυριακής (09/10) με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο διεθνής Σλοβένος μέσος ταλαιπωρείται από μία διάταση στον ορθό μηριαίο, με αποτέλεσμα να μην ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης. Αντίθετα, έκανε ατομικό και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

Σε περίπτωση δεν καταφέρει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, τότε, οι απουσίες για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα είναι δύο. Όπως είναι γνωστό, εκτός μάχης έχει τεθεί και ο Άντραζ Σπόραρ με διάστρεμμα.

Από εκεί και πέρα, ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς ακολούθησε το πρώτο μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια έκανε ατομικό. Αντίθετα, ο Γιάννης Κώτσιρας επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Σέρβου κόουτς, ενώ κανονικά γυμνάστηκε και ο Παλάσιος.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα, οι παίκτες του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις τακτικής και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τριών ομάδων σε περιορισμένο χώρο.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss