Παναθηναϊκός ΑΟ: Media day και αγιασμός την Τρίτη 4 Οκτωβρίου στη Λεωφόρο

Στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας αναμένεται να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη, 4 Οκτωβρίου η Media Day και ο καθιερωμένος Αγιασμός του Παναθηναϊκού ΑΟ.

Στις 5:15μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός των τμημάτων ΑμεΑ στην αίθουσα «Κώστας Μπάτραλης» στη Θύρα 12, ενώ στις 6μ.μ. θα ακολουθήσει ο αγιασμός στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» για τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου.

Η Media day αναμένεται να ξεκινήσει στις 5μ.μ. στον χώρο του κλειστού «Παύλος Γιαννακόπουλος» και να συνεχιστεί μετά τη λήξη του αγιασμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Μάνας του Λόχου» αναφέρει:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος πραγματοποιεί την Τρίτη 4 Οκτωβρίου τον αγιασμό των τμημάτων αλλά και την καθιερωμένη Media Day στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Ο Σύλλογος είναι μια μεγάλη οικογένεια και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα πραγματοποιήσει τον ετήσιο αγιασμό των τμημάτων του που θα συμπέσει και με τη Media Day.

Την Τρίτη στις 6μ.μ. λοιπόν θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» ενώ λίγο νωρίτερα στις 5.15μ.μ. θα έχει προηγηθεί ο αγιασμός των τμημάτων ΑμεΑ στην αίθουσα «Κώστας Μπάτραλης» στη Θύρα 12.

Η Media day θα ξεκινήσει στις 5μ.μ. στον χώρο του κλειστού «Παύλος Γιαννακόπουλος» και θα συνεχιστεί μετά τη λήξη του αγιασμού».

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss