Παναθηναϊκός: Απ’ το αεροδρόμιο στη Λεωφόρο ο Ερνάντεζ!

Παναθηναϊκός: Μια ξεχωριστή κίνηση απ’ την ΠΑΕ που πήρε άδεια για να μπει στον αγωνιστικό χώρο ο Φερνάντο Ερνάντεζ και να αποθεωθεί.

Το βράδυ της Κυριακής (21/8) ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ιωνικό στην πρεμιέρα του για τη Super League. Η Λεωφόρος δεδομένα θα είναι γεμάτη κόσμο, καθώς η διάθεση του κόσμου για να στηρίξει την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι τεράστια.

Πέρα απ’ αυτό το κίνητρο, όμως, προέκυψε κι ένα ακόμη. Κι αφορά το τμήμα του βόλεϊ ανδρών. Η ΠΑΕ ενημέρωσε πως έλαβε άδεια απ’ τη διοργανώτρια αρχή, προκειμένου να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο του «Απόστολος Νικολαϊδης», ο Φερνάντο Ερνάντεζ.

Πρόκειται φυσικά για τον Κουβανό αστέρα που θα αγωνίζεται στην ομάδα βόλεϊ. Ο διαγώνιος που απέκτησαν οι «πράσινοι» φτάνει στην Αθήνα το απόγευμα της Κυριακής. Οπότε απ’ το «Ελ. Βενιζέλος» θα πάει απ’ ευθείας στη Λεωφόρο.

Η βόλτα του στον αγωνιστικό χώρο, δίνει την ευκαιρία στον κόσμο να τον καλωσορίσει μέσω αποθέωσης και φυσικά ο ίδιος θα βιώσει το κλίμα της «πράσινης» έδρα, που είχε ζήσει ως αντίπαλος την περασμένη σεζόν στον Άγιο Θωμά.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss