Παναθηναϊκός: Δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS το «τριφύλλι»

Παναθηναϊκός: Σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ του «τριφυλλιού» επισκέφθηκε, το μεσημέρι της Τρίτης (20/12), το Παιδικό Χωριό SOS της Βάρης.

Οι «πράσινοι» είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους μικρούς τους φίλους, να παίξουν μπάσκετ μαζί τους και να τους μοιράσουν δώρα ενόψει των Χριστουγέννων.
Η ενημέρωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

«Το Παιδικό Χωριό SOS της Βάρης επισκέφτηκε το μεσημέρι της Τρίτης (20/12) σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού.Άπαντες οι αθλητές (απουσίαζε μόνο ο Αρτούρας Γκουντάιτις που ταλαιπωρείται από ίωση) και ο προπονητής μας, κ. Ντέγιαν Ράντονιτς, βρέθηκαν στo Παιδικό Χωριό SOS συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Βασίλη Παρθενόπουλο, τον Γενικό της Διευθυντή, κ. Σταύρο Ντίνο και τον Διευθυντή Επικοινωνίας, κ. Δημήτρη Κοντό, προσφέροντας χαμόγελα και όμορφες στιγμές στα παιδιά που μένουν εκεί.Οι πράσινοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους μικρούς τους φίλους, να παίξουν μπάσκετ μαζί τους και να τους μοιράσουν δώρα ενόψει των Χριστουγέννων.Τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» υποδέχθηκαν η Μητέρα SOS, ο υπεύθυνος παιδαγωγός και ο Διευθυντής του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης και Στέγης Νέων Αθήνας κ. Λεμονής Φίλων, ο οποίος μάλιστα μίλησε για την δράση και λειτουργία του οργανισμού.Από μέρους του, ο κ. Παρθενόπουλος, συνεχάρη τους ιθύνοντες του οργανισμού για το εξαιρετικό τους έργο τονίζοντας τη σημασία της συγκεκριμένης επίσκεψης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία αποτέλεσε μάθημα ζωής για όλα τα μέλη της ομάδας μας».

PHOTO GALLERY

Photo 1/3

Το Παιδικό Χωριό SOS της Βάρης επισκέφτηκε το μεσημέρι της Τρίτης (20/12) σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Πηγή: paobc.gr

Photo 2/3

Τα μέλη του «τριφυλλιού» προσέφεραν χαμόγελα και όμορφες στιγμές στα παιδιά που μένουν εκεί. Πηγή: paobc.gr

Photo 3/3

Οι «πράσινοι» είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους μικρούς τους φίλους, να παίξουν μπάσκετ μαζί τους και να τους μοιράσουν δώρα ενόψει των Χριστουγέννων. Πηγή: paobc.gr


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss