Παναθηναϊκός: «Φρεσκάρισμα» του χλοοτάπητα μέσα στη διακοπή

Παναθηναϊκός: Οι «πράσινοι» έκαναν έργα στη Λεωφόρο για τον αγωνιστικό χώρο που είχε επιβαρυνθεί – Έτοιμος ο νέος χλοοτάπητας.

Τα καιρικά φαινόμενα στην Ελλάδα, είναι των άκρων τα τελευταία χρόνια. Έντονο κρύο το χειμώνα, καύσωνας το καλοκαίρι. Στοιχείο που επιβαρύνει σημαντικά τους αγωνιστικούς χώρους των γηπέδων. Όπως αυτόν της Λεωφόρου. Ο οποίος απ’ τα χιόνια του περσινού χειμώνα, πήγε στη «δράση» μέσα στον καύσωνα. Με το χορτάρι να βρέχεται για να εξυπηρετεί αγωνιστικά το πιο γρήγορο ποδόσφαιρο.

Αυτού του είδους η επιβάρυνση, έφερε την απόφαση για να γίνει «φρεσκάρισμα» στο χλοοτάπητα. Με αφορμή και τη διακοπή του Πρωταθλήματος που προηγήθηκε, προχώρησε η «πράσινη» ΠΑΕ σε σπορά του αγωνιστικού χώρου. Προκειμένου να ισχυροποιηθεί το χορτάρι ενόψει και της αλλαγής των θερμοκρασιών, όπου η ζέστη θα δώσει τη θέση της στο κρύο.

Οι εργασίες άρχισαν λίγες μέρες μετά τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Έχοντας δύο εβδομάδες διακοπή και συγχρόνως την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, ουσιαστικά δινόταν διάστημα περίπου ενός μήνα για να είναι όλα έτοιμα.

Ήδη ο αγωνιστικός χώρος είναι σε εξαιρετική κατάσταση. «Φρεσκαρισμένος» και έτοιμος να υποδεχτεί την επόμενη αναμέτρηση. Οπότε το ματς της 7ης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης, θα γίνει σε ανανεωμένο χλοοτάπητα στο «Απ. Νικολαϊδης».

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss