Παναθηναϊκός: Ο «τελικός» με Αστέρα Τρίπολης και η ευκαιρία του Ιωαννίδη

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει με το απόλυτο στη Super League, αλλά αυτό που απασχολεί άπαντες στο «στρατόπεδο» των «πράσινων» είναι ο «τελικός» που ακολουθεί με τον Αστέρα Τρίπολης, όπου ο Φώτης Ιωαννίδης αναμένεται να πάρει την ευκαιρία του.

Η σεζόν έχει ξεκινήσει ιδανικά για το «συγκρότημα» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Παναθηναϊκός μετράει 6 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές, έχει «αέρα» έξι βαθμών από τους διώκτες του, αλλά πλέον αυτό που κυριαρχεί είναι το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Απ. Νικολαΐδης», το απόγευμα της Κυριακής (09/10).

Οι «πράσινοι» συνεχίζουν να βλέπουν το κάθε ματς ξεχωριστά και ως «τελικούς», μια και θέλουν να συνεχίσουν την πορεία τους χωρίς πολλές απώλειες. Ο Σέρβος προπονητής του «τριφυλλιού» ετοιμάζει τα πλάνα του και ο Φώτης Ιωαννίδης αναμένεται να πάρει την ευκαιρία να δείξει πως μπορεί να θεωρηθεί μία αξιόπιστη λύση στην γραμμή κρούσης της ομάδας.

Ο Έλληνας επιθετικός θα πάρει τη θέση του Σπόραρ στο αρχικό σχήμα, μια και ο Σλοβένος έχει διάστρεμμα, το οποίο θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Παράλληλα, το «παρών» στην ενδεκάδα αναμένεται να δώσει και ο Γιάννης Κώτσιρας, μετά την απουσία του, ενώ το μεσημέρι της Τετάρτης (05/10) θα τεθούν στη διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού τα εισιτήρια του αγώνα με τους Αρκάδες.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss