Παναθηναϊκός – Ρεάλ: Με ένα combo στο 2.02 κι ένα fun bet στο 4.90

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στη EuroLeague κόντρα στη Ρεάλ.

Η αναμονή τελείωσε η EuroLeague επιστρέφει. Πρεμιέρα λοιπόν απόψε με πέντε ματς και πρώτο τζάμπολ στο ΟΑΚΑ με τη σπουδαία αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στην περσινή φιναλίστ Ρεάλ (21:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24).

Παναθηναϊκός – Ρεάλ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Ο ανανεωμένος Παναθηναϊκός του Ντέγιαν Ράντονιτς πέφτει κατευθείαν στα βαθιά, αφού απόψε θα μετρήσει δυνάμεις κόντρα στο πρώτο φαβορί για την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο. Οι “πράσινοι” έχουν πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ τους και θα χρειαστούν πολλή δουλειά για να φτάσουν στα επιθυμητά επίπεδα χημείας, ώστε να αρχίσουν να βγαίνουν επιθετικοί αυτοματισμοί.

Φάνηκε αυτό και στο Σούπερ Καπ στη Ρόδο, όπου το “τριφύλλι” σημείωσε 72 πόντους κόντρα στον Κολοσσό και μόλις 52 στον τελικό με τον Ολυμπιακό. Είναι λοιπόν εμφανές ότι προς το παρόν υπάρχει επιθετικό πρόβλημα και για αυτό οι μπουκ προσφέρουν στο 74,5 το line στο under/over του Παναθηναϊκού, παρότι πέρυσι στο ΟΑΚΑ σημείωνε κατά μέσο όρο 80,7 πόντους.

Για να είναι ανταγωνιστικός απόψε ο Παναθηναϊκός, θα πρέπει οι Γκριγκόνις και Πονίτκα να δώσουν περισσότερες λύσεις στο κομμάτι της εκτέλεσης. Μαζί και οι δύο είχαν 2/14 σουτ εντός παιδιάς απέναντι στον Ολυμπιακό, με τον Γκριγκόνις να γράφει 0/3 δίποντα και 0/6 τρίποντα.

Προφανώς, ο Λιθουανός γκαρντ θα βελτιωθεί κατά τη διάρκεια της σεζόν. Μην ξεχνάμε ότι έρχεται από ένα επίπονο EuroBasket, όπου αντιμετώπισε μάλιστα και πρόβλημα τραυματισμού. Υποχρεώσεις στο EuroBasket είχαν επίσης τόσο ο Παπαγιάννης, όσο και ο Πονίτκα, συνεπώς τρεις παίκτες κλειδιά του Παναθηναϊκού ενσωματώθηκαν αργοπορημένα στην προετοιμασία των “πράσινων” και απολύτως φυσιολογικά δεν έχουν βρει ακόμη τα πατήματά τους.

Αν στα παραπάνω προσθέσουμε και την απουσία του Νέιτ Γουόλτερς, ο οποίος θα έχει κομβικό ρόλο στην επιθετική οργάνωση των εξάκις πρωταθλητών Ευρώπης, δεν προξενεί εντύπωση το γεγονός ότι η Ρεάλ προσφέρεται απόψε φαβορί στους 7,5 πόντους.

Η “βασίλισσα” παρότι άλλαξε προπονητή το καλοκαίρι, με τον Ματέο Τσους να διαδέχεται τον Πάμπλο Λάσο, είναι πρακτικά στρωμένη ομάδα από πέρυσι. Επίσης, διαθέτει ίσως το πληρέστερο ρόστερ στην Ευρώπη, συνεπώς έχει τη δυνατότητα να ανταποκρίνεται στις πολλές απουσίες που έχουν προκύψει (Ρούντι, Χάνγκα, Αλοθέν, Γουίλιαμς-Γκος, Ράντολφ).

Ας μην ξεχνάμε, ότι η Ρεάλ έκανε δύο σούπερ προσθήκες με τον Τζάναν Μούσα και τον Μάριο Χεζόνια, ο οποίος πάντα όταν επιστρέφει στο ΟΑΚΑ, νιώθει σαν το σπίτι του, λόγω της έντονης σύνδεσης που έχει με τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Ο πρώτος έβαλε 22 πόντους στη νίκη επί της Ομπραντόριο και ο δεύτερος 23 στη νίκη επί της Χιρόνα.

Γενικά, η Ρεάλ δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετικό επίπεδο ετοιμότητας, αφού μετά την κατάκτηση του Supercopa κόντρα στην Μπαρτσελόνα, έβαλε πάνω από 90 πόντους στα πρώτα δύο παιχνίδια της ACB. Επίσης, οι Μαδριλένοι διατηρούν σπουδαία παράδοση κόντρα στον Παναθηναϊκό. Υπενθυμίζεται, ότι η νίκη των “πράσινων” τον περασμένο Μάρτιο στο ΟΑΚΑ με 87-86, διέκοψε ένα σερί 13 ηττών κόντρα στη Ρεάλ.

Προγνωστικά EuroLeague

Βέβαια, ο Παναθηναϊκός σε ό,τι κατάσταση κι αν βρίσκεται είναι σχεδόν πάντα μαχητικός μπροστά στο κοινό του, όταν υποδέχεται τη Ρεάλ. Για παράδειγμα, στις τελευταίες πέντε ήττες του από τους πρωταθλητές Ισπανίας στο ΟΑΚΑ, έχασε μόνο μία φορά με περισσότερους από δέκα πόντους (-12 το 2019). Πάνω λοιπόν σε αυτό το δεδομένο, μπορούμε να χτίσουμε ένα bet builder με το διπλό της Ρεάλ και το +13,5 του Παναθηναϊκού σε τιμές διπλασιασμού. Ουσιαστικά ζητάμε νίκη της Ρεάλ με περιθώριο από έναν ως 13 πόντους διαφορά.

Οποιος επιθυμεί να ποντάρει σε ένα καλοπληρωμένο fun bet μπορεί να κυνηγήσει το double-double του Βάλτερ Ταβέρες σε τιμές κοντά στο 5,00. Ο “γίγαντας” της Ρεάλ συγκαταλέγεται φέτος ανάμεσα στα πρώτα τέσσερα φαβορί για τον MVP της κανονικής περιόδου.

Αν το ματς κυλήσει ανταγωνιστικά και ο Ματέο Τσους υποχρεωθεί να τον αφήσει στο παρκέ πάνω από 25 λεπτά, τότε δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε τον σέντερ από τον Πράσινο Ακρωτήρι να γράφει διψήφια νούμερα σε πόντους και ριμπάουντ. Την περσινή σεζόν για παράδειγμα, στην ήττα της Ρεάλ στο ΟΑΚΑ, ο Ταβάρες έπαιξε σχεδόν 30,5 λεπτά και έγραψε 12 πόντους και 12 ριμπάουντ!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναθηναϊκός – Ρεάλ: 2 & Παναθηναϊκός +13,5 (απόδοση 2.02), 21:00
  • Παναθηναϊκός – Ρεάλ: Ταβάρες Double-double (απόδοση 4.90), 21:00

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss