Παναθηναϊκός: Το Χριστουγεννιάτικο δείπνο της «πράσινης» οικογένειας

Παναθηναϊκός: Ξεχωριστό και πολύ όμορφο ήταν το βράδυ της Δευτέρας (19/12), για τα μέλη του «τριφυλλιού».

Μετά το Χριστουγεννιάτικο κάλεσμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, oι εργαζόμενοι της ΚΑΕ, οι παίκτες, οι προπονητές, το επιτελείο και οι διοικούντες πέρασαν στιγμές ζεστασιάς ενόψει των εορτών.
Συγκεκριμένα, είχαν την ευκαιρία να δειπνήσουν όλοι μαζί, με τις οικογένειες τους. Ήταν ένα πολύ ευχάριστο «διάλειμμα» από το ιδιαίτερα επίπονο κι απαιτητικό πρόγραμμά τους.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός
«Το βράδυ της Δευτέρας (19/12) ήταν ξεχωριστό για όλη την οικογένεια του μπασκετικού Παναθηναϊκού. Μετά από το Χριστουγεννιάτικο κάλεσμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, οι εργαζόμενοι της ΚΑΕ, οι παίκτες, οι προπονητές, το επιτελείο και οι διοικούντες δείπνησαν όλοι μαζί με τις οικογένειες τους στο Ecali Club.

Στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση όλα τα μέλη του «τριφυλλιού» είχαν την ευκαιρία να περάσουν στιγμές ζεστασιάς εν όψει των εορτών, κάνοντας ένα ευχάριστο διάλειμμα από το ιδιαίτερα επίπονο και απαιτητικό πρόγραμμά τους.Μετά από μια δύσκολη περίοδο περιορισμών, η οικογένεια του μπασκετικού Παναθηναϊκού κατάφερε να μαζευτεί ξανά για μια εορταστική βραδιά και να ανταλλάξει ευχές για υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες για τον Σύλλογό μας».

PHOTO GALLERY

Photo 1/6

1 Πηγή: paobc.gr

Photo 2/6

2 Πηγή: paobc.gr

Photo 3/6

3 Πηγή: paobc.gr

Photo 4/6

4 Πηγή: paobc.gr

Photo 5/6

5 Πηγή: paobc.gr

Photo 6/6

6 Πηγή: paobc.gr

Σχετικές ειδήσεις


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss