PANDORA MOMENTS Valentine’s day collection 2022

Little acts of love: Η PANDORA μας ΚΑΛΕΙ μεσα από τη Nea Valentine’s day συλλογη, να κρατήσουμε ολες εκείνες τις στιγμες που μας φερνουν κοντα στα αγαπημενα μας προσωπα! 

Φέτος, η νέα συλλογή της Pandora, αφιερωμένη στον Άγιο Βαλεντίνο, εμπνέεται από τις μικρές πράξεις αγάπης που βρίσκονται στις καθημερινές μας στιγμές, εκείνες τις στιγμές που θέλουμε να κρατήσουμε ως φυλαχτό, για πάντα! Η συλλογή Pandora Moments είναι εδώ, για να γιορτάσει την αγάπη σε όλες τις μορφές της και για να δείξει στα αγαπημένα μας πρόσωπα, πόσο πολύ βρίσκονται στις σκέψεις μας.
Η Pandora για να γιορτάσει τα “Little acts of Love” που μοιραζόμαστε, δημιούργησε το Padlock & Key Dangle Charm, ένα κοσμήμα χειροποίητης δεξιοτεχνίας από πολύτιμα μέταλλα σε μασίφ ασήμι 925, επίστρωση χρυσού και ροζ χρυσού 14Κ, επαναπροσδιορίζοντας το Padlock ως σύμβολο παντοτινής αγάπης. Ένα πανέμορφο λουκέτο & το κλειδί του, που μας επιτρέπει να «κλειδώσουμε» τις πιο όμορφες αναμνήσεις και να τις έχουμε πάντα μαζί μας. Στο νέο καινοτόμο σχέδιο, το κλειδί μπορεί ν …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss