Πάνος Ιωαννίδης: Επιβεβαίωσε το αστρονομικό ποσό που τους πρότεινε ο Ατζούν

Ο Πάνος Ιωαννίδης μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε στο MasterChef, αλλά και στα όσα γράφτηκαν για το αστρονομικό ποσό που πρότεινε ο Ατζούν Ιλιτζαλί, προκειμένου να αλλάξουν τηλεοπτική στέγη και να βρεθούν σε παραγωγή του Star.

Ωστόσο, «MasterChef» χωρίς Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο δεν γίνεται, με τους τρεις κριτές να λένε «όχι» στην Acun Media, όπως αποκάλυψε ο διάσημος σεφ.

Ο Πάνος Ιωαννίδης μάλιστα, παραδέχτηκε ότι το ποσό που γράφτηκε -περίπου ένα εκατομμύριο- για να τους «κλέψει» ο Τούρκος παραγωγός, πράγματι ισχύει.

«Αποφασίσαμε να συνεχίσουμε εκεί που ήμασταν»

Πιο συγκεκριμένα, ο διακεκριμένος σεφ είπε: «Είναι αλήθεια ότι είχαμε μια πάρα πολύ δελεαστική προσφορά από άλλο κανάλι για αντίστοιχη εκπομπή, αλλά αποφασίσαμε να συνεχίσουμε εκεί που ήμασταν».

«Τo ποσό της πρότασης ήταν πολύ κοντά σε αυτό που γράφτηκε»

Και συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τo ποσό της πρότασης ήταν πολύ κοντά σε αυτό που γράφτηκε, αλλά πέραν των χρημάτων υπάρχουν κι άλλα πράγματα που μπαίνουν στο αντίβαρο».

«Το “MasterChef” είναι “MasterChef”»

Τέλος, αναφορικά με τον ανταγωνισμό τη φετινή σεζόν ο Πάνος Ιωαννίδης δήλωσε: «Ο ανταγωνισμός είναι καλός όταν είναι θεμιτός. Έχουμε απέναντι μας εξαιρετικούς μάγειρες αλλά το “MasterChef” είναι “MasterChef”».

Δείτε όσα είπε ο Πάνος Ιωαννίδης:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss