Πάνος Νάτσης: Με ιατρική βεβαίωση επέτρεψαν στην σύντροφό του να τον αναγνωρίσει

Λεπτομέρειες που σοκάρουν βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τις μοιραίες εκείνες στιγμές που ακολούθησαν μετά τη φονική σύγκρουση που είχε η μηχανή που οδηγούσε ο Πάνος Νάτσης με το φορτηγό.

Τον αναγνώρισε η σύντροφός του αφού προσκόμισε ιατρική βεβαίωση

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Το Πρωινό» όταν έγινε το δυστύχημα οι Αρχές κάλεσαν για αναγνώριση την αδερφή του, που δεν μπορούσε να φτάσει στο σημείο γρήγορα και έτσι πήγε η σύντροφός του, Διονυσία. Όμως δεν της επέτρεψαν να αναγνωρίσει τη σορό καθώς αυτό επιτρέπεται μόνο σε συγγενείς πρώτου βαθμού.

Η κοπέλα αναγκάστηκε να προσκομίσει ιατρική βεβαίωση που είχε τόσο τη δική της υπογραφή όσο και του Πάνου Νάτση, καθώς όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας το τελευταίο χρονικό διάστημα είχαν κινήσει ιατρικές διαδικασίες για την απόκτηση ενός παιδιού.

Επίσης, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ηθοποιός έτρεχε πολύ και δεν φόραγε κράνος.

Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του ηθοποιού;

Να σημειωθεί επίσης, πως η κηδεία του Πάνου Νάτση θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου στο Κοιμητήριο του Σχιστού, καθώς στο Γ’ Νεκροταφείο στη Νίκαια υπήρχε αναμονή 15 ημερών για την ταφή. Η οικογένεια επικοινώνησε με τα Γραφεία Τύπου όλων των Μέσων Ενημέρωσης και ζήτησε να μην παραστούν δημοσιογράφοι στο τελευταίο αντίο.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss