Πανσέληνος στον Υδροχόο: Αυτά τα ζώδια θα έρθουν αντιμέτωπα με πολλές προκλήσεις

To σερί των Υπερπανσελήνων (Supermoon) κλείνει με την Πανσέληνο του Αυγούστου που θα γίνει 12/08, 04:35 ώρα Ελλάδας, στις 19° 21’ του Υδροχόου, η οποία θα επηρεάσει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, (Υδροχόους, Λέοντες, Ταύρους και Σκορπιούς), που έχουν γεννηθεί το β’ δεκαήμερο, καθώς επίσης κι όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα συγκεκριμένα ζώδια και γύρω στις 19 μοίρες.
Με την έντονη παρουσία του Ουρανού στον Ταύρο σε αυτήν την Πανσέληνο, καθώς μια μέρα πριν έκλεισε με ακρίβεια το τετράγωνό του με τον Ήλιο στον Λέοντα αλλά και το εξάγωνο του Άρη στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς που γίνεται την ίδια μέρα, αντιλαμβανόμαστε ότι αρκετοί/ες θα έρθουν αντιμέτωποι με προκλήσεις, θα υπάρξουν απρόσμενες εξελίξεις αλλά και κινήσεις ή δράσεις παρασκηνιακές που θα διαμορφώσουν το τοπίο.    
Πάμε, λοιπόν, να δούμε ποια ζώδια επηρεάζονται με την Πανσέληνο στον Υδροχόο:

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου, εννοείται ότι ο πρωταγωνιστικός ρόλος στις εξελίξεις σου ανήκει δικαιωματικά, να αναμένεις όμως εντάσεις και απείρου κάλλους καταστάσεις, που θα κληθείς να αντεπεξέλθεις στις σχέσεις σου και τις οικογενειακές σου υποχρεώσεις, καθώς το πέρασμα από το ατομικό στο ομαδικό πνεύμα και το ανάποδο θα είναι συνεχόμενο και σε αρκετές περιπτώσεις θα εκνευρίζεσαι από τις εγωκεντρικές συμπεριφορές των άλλων. Αν όμως τραβήξεις το σχοινί, με την προκλητικότητα ή την αδιαφορία σου για τις ανάγκες ή τα αιτήματα της απέναντι πλευράς, να ξέρεις ότι θα σπάσει. Σίγουρες να έχεις τις αντιδράσεις και τους τσακωμούς, ενδεχομένως και τη διακοπή μιας συνεργασίας που πια δεν τραβάει ή οι όροι δε τηρούνται, την αποστασιοποίησή σου από ένα άτομο, εφ’ όσον θα δεις ότι τελικά είχατε τελείως διαφορετικές βλέψεις, αλλά και μια απρόσμενη, καινούργια γνωριμία, που θα σου δώσει την αίσθηση ότι μπορείτε να συνυπάρξετε, όπως επίσης και ζημιές στο σπίτι ή καβγάδες με αγαπημένα σου πρόσωπα.
ΛΕΩΝ ♌
Με την Πανσέληνο στον άξονά σου, τον Υδροχόο, είναι μάλλον βέβαιο ότι θα υπάρξουν αρκετές εξελίξεις στις σχέσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να έρθεις αντιμέτωπος/η με ασταθείς συμπεριφορές και περίεργες αντιδράσεις. Επειδή αυτόν τον καιρό, οι προβολείς είναι στραμμένοι πάνω σου, φωτίζοντας τα ταλέντα, αλλά και τις αδυναμίες σου, φρόντισε να αποδείξεις τι αξίζεις, να αποφύγεις την υπερέκθεση και να βάλεις στην άκρη εγωκεντρισμό και ανταγωνιστικές συμπεριφορές, που είναι αιτία τσακωμών. Κοίτα ποιο είναι το καλό για όλες τις πλευρές …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss