Πανσέληνος-Supermoon στον Τοξότη: Αυτά τα ζώδια θα χάσουν τα αβγά και τα καλάθια

Ένα τεράστιο (Supermoon) ολόγιομο φεγγάρι θα απολαύσουμε στις 14/06, 14:52 ώρα Ελλάδας, στις 23° 25’ του Τοξότη (Supermoon) 
Επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, (Τοξότες, Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύς) του 3ου δεκαημέρου, καθώς επίσης κι όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα συγκεκριμένα ζώδια και γύρω στις 23 μοίρες.
Σε κοντινή απόσταση θα είναι κι ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς, που συμβάλλουν ώστε να δημιουργηθεί χάος κι αποπροσανατολισμός, ενώ παρεξηγήσεις και αυταπάτες, πλάνες και ψευδαισθήσεις θα θολώσουν τα νερά και δε θα είναι εύκολο να διακρίνουμε την αλήθεια από το ψέμα.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε ποια ζώδια επηρεάζονται με την Πανσέληνο στον Τοξότη:
ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου θα σε κάνει να αμφιβάλλεις και για τον ίδιο σου τον εαυτό, αφού δε θα είσαι σίγουρος για τίποτα, ενώ οι καταστάσεις και τα πρόσωπα, με τα οποία έχεις σχέση ή θα γνωρίσεις, θα μεγαλώσουν τα διλήμματά σου και κάτω από αυτές τις συνθήκες, το να πάρεις οποιαδήποτε απόφαση αφορά στη ζωή σου και το μέλλον σου είναι παρακινδυνευμένη. Ένα γενναίο ξεκαθάρισμα χρειάζεται για να μην ελπίζει άδικα ο οποιοσδήποτε ή περιμένει κάτι που δε μπορείς στην παρούσα φάση να του προσφέρεις κι όσο το αναβάλλεις, τόσο πιο συχνά θα βρίσκεσαι στριμωγμένος. Από την άλλη, θα έχεις και θέματα οικογενειακά ή του σπιτιού σου να αντιμετωπίσεις και ενδεχομένως να μη μπορείς να βγάλεις άκρη, καθώς πολλά κρύβονται και δεν θα σου τα αποκαλύψουν, οπότε δε θα γλιτώσεις τα διάφορα μπερδέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Με την Πανσέληνο στον άξονά σου να «χτυπά» τον τομέα των σχέσεών σου, θα νιώσεις πολύ έντονα το «και μαζί και μόνος, ίδιος είναι ο πόνος» καθώς θα έχεις να αντιμετωπίσεις αρκετά διλήμματα και προβληματισμούς με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου. «Συνεννόηση», «κατανόηση» ή «κοινή πορεία» είναι άγνωστες έννοιες, καθότι ο εγωισμός, ο ωχαδερφισμός ή η βόλεψη της άλλης πλευράς υπερτ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss