«Παντελή αν βλέπεις από ψηλά…»

Καθώς η κόντρα με την οικογένεια του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη βαθαίνει, η Μίνα Αρναούτη αποφάσισε να ξεκαθαρίσει ότι λέγοντας «ζώα» δεν αναφερόταν στην οικογένεια του τραγουδιστή. «Σχετικά με την ανάρτησή μου και την λέξη “ζώα” αναφέρθηκα σε όλους τους ανεγκέφαλους που με κάθε τρόπο προσπαθούν να πλήξουν την προσωπικότητά μου με απειλές, υβριστικά σχόλια και μηνύματα! ΄Οχι στην οικογένεια του Παντελή! Απλά εγώ ότι λέω συμφέρει καλύτερα να του αποδίδουν τη χειρότερη εκδοχή!», αναφέρει.

Και συνεχίζει: «Αυτό το πλαστό σχόλιο περί στροφής κτλ έδωσε την αφορμή σε κάποιον από τους νέους συνεργάτες του μετά θάνατον.. που εκείνος δεν θα επέλεγε ποτέ όσο ζούσε, να βγει να μιλήσει με χυδαίο τρόπο για το πρόσωπό μου!

Κύριέ μου δεν θέλω τα χρήματά σας και δεν με νοιάζουν τα χρήματα και ειδικά τα χρήματα που δεν μου αναλογούν! Αν με ενδιέφεραν τα χρήματα δεν θα μίλαγα καθόλου γιατί καθόμουν στο πίσω κάθισμα! Με ενδιαφέρει η εικόνα που θέλετε να περάσετε στο κόσμο για εμένα! Ντροπή σας γιατί κάνετε σαν να ξέρετε χωρίς να ξέρετε τίποτα! Δεν είσασταν εκεί!  Ελπίζω μια μέρα να μου ζητήσετε συγγνώμη!

Αυτούς τους φίλους μετά θάνατον … δεν μπορώ να τους καταλάβω.. τον επιλέξατε χωρίς να έχει καν την επιλογή να σας αρνηθεί! Δεν σας επέλεξε ποτέ…. Ούτε μια ιστορία δεν έχετε να διηγηθείτε μαζί του… μόνο οτι σουλατσάρατε στα καμαρίνια για να πείτε ότι τον ξέρατε!

Παντελή αν βλέπεις είμαι σίγουρη ότι για τους ανθρώπους που εσύ επέλεξες είσαι περήφανος.. και πρέπει να εόσαι! Μην σε νοιάζει αγοράκι μου, κάποιους δεν τους διαλέγουμε! Η ζωή… μας τους φέρνει.. δεν φταις εσύ… εγώ το ξέρω!»

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss