ΠΑΟΚ: Αγωνία για Κουλιεράκη ενόψει Παναθηναϊκού!

ΠΑΟΚ: Τραυματίας επέστρεψε απ’ τις υποχρεώσεις με την Εθνική ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης – Άγνωστο το αν θα προλάβει το ντέρμπι της Κυριακής (2/10) με τον Παναθηναϊκό.

Σε «αναμμένα κάρβουνα» κάθονται στον ΠΑΟΚ, αναφορικά με τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη. Ο νεαρός στόπερ που κέρδισε με την αξία του θέση στην ομάδα απ’ τον Ράζβαν Λουτσέσκου, κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική. Όμως «κληρονόμησε» πρόβλημα τραυματισμού το οποίο ανησυχεί τους πάντες.

Ο νεαρός επέστρεψε με ενοχλήσεις στον αριστερό τετρακέφαλο. Έτσι έκανε θεραπεία στην προπόνηση της Τετάρτης (28/9) και θα κάνει μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Η ανησυχία είναι μεγάλη επειδή την Κυριακή (2/10) είναι προγραμματισμένο το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αυτή τη στιγμή η συμμετοχή του Κουλιεράκη στο ντέρμπι είναι αμφίβολη, αν και όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά την εξέταση. Αντίθετα, ο Λευτέρης Λύρατζης πήρε κανονικά μέρος στο πρόγραμμα της προπόνησης και έτσι είναι στη διάθεση του Λουτσέσκου για το σημαντικό ματς με τους πρωτοπόρους.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss