ΠΑΟΚ-Χατζόπουλος: «Άρχισε να φαίνεται το φως στο τούνελ, χρειαζόμαστε στήριξη»

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Θανάσης Χατζόπουλος άφησε μια αισιόδοξη νότα για τον Σύλλογο όμως επανέλαβε την ανάγκη για στήριξη

Εφ’ όλης της ύλης μίλησε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος σε εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού Libero της Θεσσαλονίκης.

Αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει για την εξυγίανση της ΚΑΕ, για το νεανικό σύνολο που φέτος φτιάχτηκε, για τη συμβολή του Ιβάν Σαββίδη, αλλά και για το ότι έχει γίνει πλέον και μεγαλομέτοχος της εταιρίας.

Αναλυτικά όσα είπε ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ:

Για τη μετοχική σύνθεση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Μετά την πρόσφατη γενική συνέλευση πρέπει να είμαι πλέον και μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ χωρίς να είναι αυτός ο σκοπός μου, έπρεπε να μετοχοποιηθούν τα χρήματα που ήταν σαν ταμειακή διευκόλυνση στην ομάδα».

Για τα χρέη και την πορεία εξυγίανσης: «Μήνα με το μήνα πληρώνουμε τα χρέη αν τα καταφέρουμε να ζήσουμε θα έχουμε καταφέρει να τελειώσουμε στο τέλος της σεζόν τρεις απ τις ρυθμίσεις στην εφορία και μια από το ΙΚΑ.

Έχει αρχίσει να φαίνεται το φως στο τούνελ. Το θέμα είναι να κάνει λίγο υπομονή ακόμη ο κόσμος που έχει κουραστεί να ακούει για εξυγίανση όπως είχα κουραστεί κι εγώ τόσα χρόνια να ακούω. Έχουμε αρχίσει να βλέπουμε την πηγή το θέμα είναι να σταθεί ο κόσμος δίπλα μας είτε με τα διαρκείας είτε με την ΑΜΚ ήδη έχουμε αρχίσει να μειώνουμε τις ρυθμίσεις, δε χρωστάμε σε παίκτες. Ο πρώτος μας στόχος παραμένει να ξεχρεώσουμε την ομάδα είπαμε στα τέσσερα χρόνια και είμαστε στα τρία. Τώρα δεν πρέπει να κολλήσουμε και θέλουμε τη βοήθεια όλων.

Είναι αυτονόητο ότι πρέπει να πληρώνονται οι παίκτες, όλοι όσοι δουλεύουν πρέπει να πληρώνονται. Ειδικά και οι ξένοι που φεύγουν απ’ το σπίτι τους μακριά απ’ την πατρίδα τους. Εγώ δεν έχω μάθει έτσι και προσπαθώ να είμαι συνεπής».
Για το στοίχημα και τον Ιβάν Σαββίδη: «Δε φταίμε εμείς που δεν πήραμε τα χρήματα του στοιχήματος. Ήταν περίπου 7 εκ. Ευρώ το χρέος μας είναι 2 και κάτι στον Ιβάν Σαββίδη, σύνολο επίσης σε άλλους είμαστε στο 1,3-1,4 εκ. ευρώ. Δεν είναι άμεσα απαιτητά τα χρήματα από τον κ. Σαββίδη. Αν δεν ήταν κι αυτός τι να συζητάμε τώρα».

Για τη νέα ομάδα του ΠΑΟΚ: «Θα έχουμε μια νεανική και άπειρη ομάδα που παλεύει να βρει τα πατήματα της έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, που όμως είναι ακόμη στην αρχή. Υπάρχει ταλέντο, υπάρχει αθλητικότητα θέλω να πιστεύω ότι θα δούμε κάτι καλό αργότερα. Δεν περιμένουμε κάτι άλλο για μεταγραφές.
Τετάρτη έχουμε τελευταίο φιλικό και στις 5-10 παίζουμε με τη Ντιζόν για την Ευρώπη. Θα πάμε πάλι βήμα-βήμα με πρώτο στόχο τα χρέη αυτό είναι στο μυαλό μου κάθε μέρα να πληρώνω τα χρέη. Την Κυριακή θα υπάρχουν στην Τούμπα σε δυο σημεία διαρκείας για να αγοράσει ο κόσμος και ένα ακόμη στη θύρα 4 το απόγευμα».

Για την στήριξη που χρειάζεται: «Υπάρχουν πολλοί που θυμούνται τα παλιά και το σήμερα το απαξιώνουν αλλά για να ξαναπάμε εκεί που ήμασταν πρέπει να περάσουμε τη διαδικασία αυτή. Άλλαξαν τα πράγματα αν χρωστάς δεν βγάζεις δελτία. Δεν υποσχεθήκαμε ποτέ πρωτάθλημα αλλά να εξυγιανθεί η εταιρία αλλά μπήκαμε να αγωνιστούμε ξέροντας ότι θα πάμε μαζί με τους συν οπαδούς μας στον «πόλεμο» και θα είναι αμαρτία να μείνω μόνος μου και να πάει στράφι ότι κάναμε τόσα χρόνια.

Δίπλα μας είναι ο κ. Τσαλόπουλος που δεν έχω λόγια αλλά χρειαζόμαστε κι άλλους Τσαλόπουλους. Ένας δεν μπορεί δυστυχώς, το μπάσκετ έχει πολλά έξοδα, η πόρτα είναι πάντα ανοικτή, όποιος πιστεύει ότι μπορεί ας έρθει εγώ μπήκα να βοηθήσω να σωθεί αυτή η ομάδα!

Και φέτος θα κάθομαι στον πάγκο όπως και στη δουλειά μου είμαι πάντα στην παραγωγή είμαι πάντα στην πρώτη γραμμή στον πόλεμο. Είμαι κάθε μέρα με τα παιδιά μαζί τους στο γήπεδο, έχουμε πολύ καλή σχέση. Μπαίνω κι εγώ στο πούλμαν μαζί τους θέλω να είμαστε μια οικογένεια».

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss