ΠΑΟΚ: Οίδημα στον τετρακέφαλο ο Κουλιεράκης – Μεγαλώνει η αγωνία ενόψει Παναθηναϊκού

Ένα οίδημα στον τετρακέφαλο ταλαιπωρεί τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη μετά την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ από τις υποχρεώσεις με την Εθνική Ελλάδας. Παραμένει η αγωνία για την ετοιμότητά του ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο νεαρός Έλληνας ποδοσφαιριστής έλαβε πρόσφατα την κλήση του Γκουστάβο Πογέτ για τις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας της χώρας μας στις τελευταίες αγωνιστικές του Nations League. Όμως, ο 18χρονος άσος επέστρεψε στη βάση του με ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι και την Τετάρτη (28/09) ακολούθησε θεραπεία.

Άμεσα υποβλήθηκε σε μαγνητική επέμβαση, η οποία έδειξε πως οι ενοχλήσεις είναι αποτέλεσμα ενός οιδήματος στον τετρακέφαλο. Για τον λόγο αυτό, ο παίκτης θα παραμείνει υπό την επίβλεψη του ιατρικού επιτελείου της ομάδας και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται καθημερινά.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, από την στιγμή που ο παίκτης δεν έχει καταφέρει να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, οι πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα στο ντέρμπι της Κυριακής (02/10) με τον Παναθηναϊκό στη Τούμπα, μειώνονται. Βέβαια, όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες, όπου θα βγει και η αποστολή του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss