Παπαγιάννης: ‘Από μικρός είχα όνειρο να γίνω αρχηγός του Παναθηναϊκού’

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

EUROKINISSI

Ο Γιώργος Παπαγιάννης πήρε την σκυτάλη του αρχηγού στον Παναθηναϊκό, δηλώνοντας στην κάμερα της ΕΡΤ πως αυτό αποτελούσε παιδικό όνειρο για εκείνον.

Την περσινή σεζόν, ο Γιώργος Παπαγιάννης επωμίστηκε τον ρόλο του αρχηγού σε αρκετά παιχνίδια του Παναθηναϊκού, ελέω της απουσίας του Ιωάννη Παπαπέτρου λόγω τραυματισμού και επέμβασης. Φέτος όμως, ο 25χρονος σέντερ μονιμοποιείται σε αυτόν τον ρόλο, αναλαμβάνοντας ανάλογες ευθύνες.

Σε αυτό στάθηκε κι ο ίδιος, όταν ρωτήθηκε για τη σημασία της αρχηγίας στο τριφύλλι. Γιατί όπως εξήγησε στην κάμερα της ΕΡΤ, αυτό είναι κάτι που αποτελούσε παιδικό όνειρο για εκείνον.

Ήταν όνειρο από μικρός να είμαι αρχηγός του Παναθηναϊκού. Έχω μεγαλώσει σε αυτό το κλαμπ. Ξέρω ότι υπάρχουν ευθύνες. Όλα αυτά τα χρόνια ήθελα γίνω κάποια στιγμή αρχηγός. Ξέρω τι σημαίνει αυτό. Πρέπει να είμαστε καλά στα αποδυτήρια, για να μεταφέρεται αυτό στο γήπεδο” ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ όταν ρωτήθηκε για το “Παύλος Γιαννακόπουλος” και την τιμή της μνήμης του εμβληματικού διοικητικού ηγέτη του συλλόγου, απάντησε:

Δυστυχώς δεν είχα την ευκαιρία να τον συναντήσω πολλές φορές. Θα πω κάτι που δεν το έχω πει σχεδόν σε κανέναν. Όταν με είχε δει, μου είχε ζητήσει να αγαπώ κύριε Παύλο, θα τον αγαπώ”. Δεν το λέω για να με αγαπήσει κάποιος. Το λέω ειλικρινά. Πρέπει να μεγαλώσουμε αυτό το μεγαλείο του Παναθηναϊκού“.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss