Παπακαλιάτης – Maestro: Δεν είναι αυτοσκοπός να πεις στην ιστορία κάτι ακραίο

Για το Maestro, το γύρισμα των σκληρών σκηνών ενδοοικογενειακής βίας, αλλά και τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου μίλησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται».

Maestro: Η πρεμιέρα της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

«Είναι πράγματι η πιο ολοκληρωμένη μου δουλειά»

«Δεν περίμενα ότι θα γίνουν όλα αυτά που γίνονται. Σε όλες τις δουλειές μου, αλλά ειδικά σε αυτήν νομίζω ότι εισακούστηκαν πολλές προσευχές μου. Είναι πράγματι η πιο ολοκληρωμένη μου δουλειά. Τώρα που γράφω τον δεύτερο κύκλο βλέπω πράγματα που θα μπορούσα να διορθώσω περισσότερο» είπε αρχικά ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την πρεμιέρα του «Maestro»  και το δημόσιο ευχαριστώ | in.gr

«Το ακραίο είναι ένα όχημα, προκειμένου να αφηγηθείς κάποια πράγματα, να γυρίσεις το κεφάλι του θεατή»

Σε ερώτηση για τις ιδιαίτερα σκληρές σκηνές ενδοοικογενειακής βίας που προβλήθηκαν στη σειρά Maestro, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είπε: «Δεν είναι αυτοσκοπός να πεις στην ιστορία κάτι ακραίο. Το ακραίο είναι ένα όχημα, προκειμένου να αφηγηθείς κάποια πράγματα, να γυρίσεις το κεφάλι του θεατή».

Maestro: Γιατί επιλέχθηκε ο Γιάννης Τσορτέκης για τον ρόλο του κακού;

«Πολλές φορές στο γύρισμα έλεγα: “τι έχω γράψει Χριστέ μου, τι είναι αυτά τα πράγματα, τι θα δει ο κόσμος;”»

Και συνέχισε λέγοντας: «Έτσι χρησιμοποίησα αυτό το ακραίο μοντέλο του Γιάννη Τσορτέκη και πάρα πολλές φορές στο γύρισμα έλεγα: “τι έχω γράψει Χριστέ μου, τι είναι αυτά τα πράγματα, τι θα δει ο κόσμος;”».

Maestro: Ποιος σκότωσε τον «Χαράλαμπο»;

«Υπήρχε αυτό το μούδιασμα ακόμη και σε μένα»

«Κάναμε γύρισμα και την ώρα αυτής της βίαιης σκηνής, που υπήρχε αυτό το μούδιασμα ακόμη και σε μένα, καθόμουν στο μόνιτορ και ξαφνικά γίνεται μία παύση. Και ακούγεται κάποιος από το συνεργείο και λέει: “Εμάς Παπακαλιάτη μας είπαν να’ ρθουμε να γυρίσουμε, ρε παιδιά, κι εδώ γυρνάμε Οικονομίδη» περιέγραψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Τέλος, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκάλυψε ότι τα γυρίσματα του νέου κύκλου θα ξεκινήσουν στις αρχές Απριλίου.

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss