Παράδοση για Goal/Goal στο Ζάλτσμπουργκ, για σεφτέ στο 2.20 η Γιουβέντους

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες Γιουβέντους – Μακάμπι Χάιφα και Ζάλτσμπουργκ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ από την τρίτη αγωνιστική του Champions League.

Γιουβέντους και Μακάμπι Χάιφα (22:00 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24) έχουν ξεκινήσει με δύο ήττες τις υποχρεώσεις τους στον όγδοο όμιλο του Champions League και βλέπουν τη μεταξύ τους αναμέτρηση ως ευκαιρία για να κάνουν σεφτέ. Ειδικά για τη Γιουβέντους τα δύο ματς με τους πρωταθλητές Ισραήλ θα δείξουν αν μπορεί να ξαναμπεί στο κυνήγι της πρώτης δυάδας.

Γιουβέντους – Μακάμπι Χάιφα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η “μεγάλη κυρία” πήγε στη διακοπή των εθνικών με ένα σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη (0-2-3) και δύο ήττες στο Champions League από την Παρί και την Μπενφίκα με το ίδιο σκορ (2-1). Την Κυριακή πάντως, οι “μπιανκονέρι” έβγαλαν αντίδραση. Κέρδισαν εύκολα με 3-0 την Μπολόνια στο Τορίνο και ο Μάσιμο Αλέγκρι, που είχε βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση, πήρε μία σημαντική ανάσα.

Ζητούμενο τώρα για τη Γιούβε είναι να χτίσει ένα θετικό σερί αποτελεσμάτων για να φτιάξει την ψυχολογία της και να χτίσει αυτοπεποίθηση. Μην ξεχνάμε, ότι το Σάββατο ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με τη Μίλαν, συνεπώς για τη Γιουβέντους είναι κομβικό απόψε να μην βρεθεί μπροστά σε ένα απρόοπτο αποτέλεσμα, που θα διαταράξει ξανά το κλίμα.

Ο Αλέγκρι αναμένεται να φρεσκάρει την ενδεκάδα του και το πιθανότερο είναι πως θα κάνει 3-4 αλλαγές. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιταλικού Τύπου, ο Κουαδράδρο θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα αντί του ΜακΚένι. Επίσης, στους χαφ θα παίξει ο Παρέδες και θα μείνει εκτός ένας εκ των Λοκατέλι ή Ραμπιό. Στους μπακ θέσει διεκδικεί ο Ντε Σίλιο, ενώ στην επίθεση παρτενέρ του Βλάχοβιτς θα είναι αυτή τη φορά ο Ντι Μαρία, αντί του Μίλικ, που αντιμετωπίζει ένα ελαφρύ πρόβλημα τραυματισμού.

Η Μακάμπι Χάιφα ήταν αξιοπρεπής τόσο στην ήττα με 2-0 από την Μπενφίκα στη Λισαβόνα, όσο και στο 1-3 από την Παρί. Κόντρα στους Γάλλους, η ομάδα του Μπαράκ Μπακχάρ άνοιξε το σκορ και ήταν μέσα στο ματς μέχρι το 88′, όταν οι Παριζιάνοι πέτυχαν το τρίτο τους γκολ.

Η Μακάμπι Χάιφα είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα του Ισραήλ με 15 βαθμούς σε έξι αγωνιστικές. Μάλιστα, προέρχεται από τη μεγάλη νίκη με 2-0 κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ του Βλάνταν Ιβιτς.

Σημειώνεται πάντως, ότι οι Ισραηλινοί γιορτάζουν από την Τρίτη το απόγευμα μέχρι την Τετάρτη το απόγευμα το Γιομ Κιπούρ. Πρόκειται για την πιο ιερή μέρα του χρόνου στη θρησκεία τους, στην οποία σύμφωνα με την παράδοση ακολουθούν ημερήσια νηστεία από φαγητό και ποτό. Αυτό ενδεχομένως επηρεάσει κάποιους γηγενείς ποδοσφαιριστές. Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα έκλεισε ξενοδοχείο κοντά σε συναγωγή, ενώ με την αποστολή ταξίδεψε και ιεροψάλτης.

Η Μακάμπι πάντως έχει αρκετούς αλλοδαπούς παίκτες στο ρόστερ της για να καταρτίσει ο Μπακχάρ μία ανταγωνιστική ενδεκάδα κυρίως με αυτούς. Δεν προβλέπεται λοιπόν περίπατος για τους Ιταλούς. Η Γιουβέντους άλλωστε, έχει κερδίσει φέτος μόνο τις Σασουόλο, Σπέτσια και Μπολόνια. Και στα τρία αυτά ματς ο άσος επαληθεύτηκε με Under 3,5. Αν πάμε με το ίδιο σενάριο και απόψε θα ανεβάσουμε τη νίκη της Γιούβε από το 1.35 στο 2.20.

Ζάλτσμπουργκ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στην Αυστρία, η Ζάλτσμπουργκ υποδέχεται την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον πέμπτο όμιλο του Champions League (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Όταν έγινε η κλήρωση, η Τσέλσι και η Μίλαν ήταν τα ξεκάθαρα φαβορί για την πρόκριση από αυτό το γκρουπ. Μετά όμως από τις δύο πρώτες αγωνιστικές, Ζάλτσμπουργκ και Ντιναμό αύξησαν τις πιθανότητές τους.

Οι “ταύροι” πήραν ισοπαλία τόσο από τη Μίλαν, όσο και από την Τσέλσι, ενώ οι πρωταθλητές Κροατίας σόκαραν τους “μπλε” στην πρεμιέρα των ομίλων, επικρατώντας πανάξια με 1-0. Στη συνέχεια, η ομάδα του Άντε Τσάτσιτς υπέστη φυσιολογική ήττα από τη Μίλαν στο Σαν Σίρο, ωστόσο παραμένει γερά στο κόλπο.

Οι μπουκ δίνουν ξεκάθαρο φαβορί τον άσο σε τιμές γύρω στο 1.75, ωστόσο δεν μπορεί να υποτιμηθεί η δυναμική της Ντιναμό, που πέρασε τρεις προκριματικούς γύρους για να φτάσει στους ομίλους.

Πιο ενδιαφέρον στοιχηματικά είναι το Goal/Goal, καθώς η Ζάλτσμπουργκ το έχει επιβεβαιώσει 10 φορές στα τελευταία 12 παιχνίδια της για το Champions League. Επίσης, οι “ταύροι” έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους μόνο μία φορά στα 27 προηγούμενα ματς στη διοργάνωση!

Η Ντιναμό, η οποία για ακόμη μία σεζόν κάνει περίπατο εντός συνόρων και έχει ήδη χτίσει διαφορά 11 βαθμών από τη 2η θέση, έχει πολύ ποιοτικούς επιθετικούς, όπως ο Μίσλαβ Ορτσιτς, που έχει σημειώσει 11 γκολ φέτος σε όλες τις διοργανώσεις και ο Μπρούνο Πέτκοβιτς, που έχει βάλει επτά. Ειδικά, ο Ορτσιτς βρίσκεται σε περίοδο καυτής φόρμας, αφού βρήκε δίχτυα στα τέσσερα από τα τελευταία πέντε ευρωπαϊκά ματς.

Φυσικά, εξαιρετικούς στράικερ διαθέτει και η Ζάλτσμπουργκ με τον 19χρονο Σλοβένο, Μπένγιαμιν Σέσκο και τον 22χρονο Ελβετό, Νόαχ Οκαφόρ, να μετρούν φέτος πέντε και επτά γκολ αντίστοιχα. Ο Οκαφόρ ήταν ο σκόρερ των Αυστριακών και στις δύο ισοπαλίες με 1-1 απέναντι σε Μίλαν και Τσέλσι.

Κρατάμε λοιπόν ως επιλογή το αμφίσκορο στο 1.80, έχοντας υπέρ μας και την παράδοση, αφού στις έξι προηγούμενες φορές, που συναντήθηκαν η Ζάλτσμπουργκ με την Ντινάμο σε επίσημη διοργάνωση της UEFA, το Goal/Goal δεν έσπασε ποτέ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ζάλτσμπουργκ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Goal/Goal (απόδοση 1.80), 19:45
  • Γιουβέντους – Μακάμπι Χάιφα: 1 & Under 3,5 (απόδοση 2.20), 22:00

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss