Παρακολουθήσεις – Κοντολέων: Ο Κ. Μητσοτάκης δεν είχε ενημερωθεί για καμιά ατελέσφορη επισύνδεση

Η αντιπολίτευση έθεσε εκ νέου το ζήτημα να αρθεί το απόρρητο με αίτημα της Επιτροπής προς τον πρωθυπουργό κάτι που απορρίφθηκε από την πλειοψηφία της Επιτροπής προκαλώντας την έντονη αντίδραση της.

Συνεχίζεται σε υψηλούς τόνους για δεύτερη ημέρα η κατάθεση του τέως διοικητή της ΕΥΠ Παναγιώτη Κοντολέοντα στην Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά την υπόθεση «παραβίασης του απορρήτου των επικοινωνιών του προέδρου του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ και ευρωβουλευτή κ. Νίκου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ ή και από άλλα φυσικά ή νομικά πρόσωπα.
«Μιλούσα σχεδόν καθημερινά για ζητήματα ρουτίνας με τον κ. Δημητριάδη και για σοβαρά ζητήματα ενημέρωνα τον πρωθυπουργό», κατέθεσε ο κύριος Κοντολέων.

Σύμφωνα με πληροφορίες χθες είχε πει ότι γνώρισε τον πρωθυπουργό μέσω του Δημητριάδη και ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είχε ενημερωθεί για καμιά ατελέσφορη επισύνδεση, ούτε πριν ούτε μετά, ούτε και για τον Ανδρουλάκη».
Ο κ. Κοντολέων αναμένεται να εξακολουθήσει να επικαλέιται το απόρρητο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο τέως διοικητής της ΕΥΠ, που παραιτήθηκε μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη, φέρεται να επικαλέστηκε το απόρρητο για τις διεργασίες της ΕΥΠ αποφεύγοντας να απαντήσει στις ερωτήσεις των βουλευτών μέλων της Εξεταστικής Επιτροπής.

Η αντιπολίτευση έθεσε εκ νέου το ζήτημα να αρθεί το απόρρητο με αίτημα της Επιτροπής προς τον πρωθυπουργό κάτι που απορρίφθηκε από την πλειοψηφία της Επιτροπής προκαλώντας την έντονη αντίδραση της.

Μάλιστα, π …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss