Παραλίγο θύμα απάτης η Έλενα Ασημακοπούλου: «Κοκάλωσα» (video)

Την απίστευτη περιπέτεια που έζησε περιέγραψε μέσω Instagram, η Έλενα Ασημακοπούλου.

Η Έλενα Ασημακοπούλου όπως έκανε γνωστό μέσα από βίντεό της στο Instagram, έπεσε θύμα ηλεκτρονικής απάτης. Όπως ανέφερε η ηθοποιός, μια γυναίκα της τηλεφώνησε και της ζητούσε επίμονα προσωπικά στοιχεία για «δήθεν» συναλλαγή!
«Είμαι εδώ στο μαγαζί από το πρωί, κάνω τις δουλειές μου, ετοιμάζουμε τα πακέτα σας και χτυπάει ασταμάτητα το τηλεφωνικό κέντρο. Πριν από λίγο, χτυπάει το τηλέφωνο, είναι μία κυρία πολύ βιαστική από ένα φαρμακείο η οποία ήθελε να κάνει μία κατάθεση κι επέμενε να θέλει το iban του τραπεζικού λογαριασμού, το κινητό μου τηλέφωνο και πολλά προσωπικά δεδομένα.

Στο κινητό τηλέφωνο, όμως, επέμενε ότι θα μου έρθει μία επιβεβαίωση για τη μεταφορά των χρημάτων που θα έκανε και θα έπρεπε εγώ να το πατήσω, να κάνω αποδοχή και όλα τα συναφή. Όπως καταλαβαίνετε, το μυρίστηκα ευτυχώς. Θα μπορούσα με όλη αυτή τη βιασύνη να το περάσω πιο ανάλαφρα.
Όταν μου ζήτησε το κινητό μου τηλέφωνο, κοκάλωσα. Είπα ότι κάτι δεν πάει καλά. Μην σας τα πολυλογώ, μου έκλεισε το τηλέφωνο γιατί αρνήθηκα να της δώσω τον αριθμό μου. Για αυτό παιδάκια μου προσοχή!

Όλα αυτά τα μηνύματα που μας στέλνουν στα κινητά, που μας προτρέπουν να πατήσουμε τον σύνδεσμο, αγνοείστε τα!» είπε η Έλενα Ασημακοπούλου σε story της στο Instagram.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss