Παραθαλασιος περίπατος μόνο για την επέτειο των Γκουίνεθ Πάλτρου- Μπραντ Φαλτσάκ

Βόλτα δίπλα στη θάλασσα του Λονγκ Αϊλαντ και brunch  ήταν ο  εορτασμός της  πρώτης επειτείου γάμου για το λαμπερό ζευγάρι του Χόλυγουντ Γκουίνεθ Πάλτροου και Μπραντ Φαλτσάκ.

Η δημοφιλής ηθοποιός και ο συνδημιουργός των επιτυχημένων τηλεοπτικών σειρών «American Horror Story» και «Glee», έκλεισαν την Κυριακή 29/9 τον πρώτο χρόνο  του γάμου τους και αποφάσισαν να γιορτάσουν την επέτειο τους λιτά και ρομαντικά. Στην ανάρτησή της στο Instagram  η Πάλτροου  ανέβασε μια selfie από τη βόλτα τους,  και  έγραψε «Year one, done» δηλαδή «Ένας χρόνος, ολοκληρώθηκε»έγραψε.

Γνωρίστηκαν για πρώτη φορά πριν από εννέα χρόνια, όταν και οι δύο τότε ήταν παντρεμένοι, παρόλα αυτά το 2014 το σύμπαν έμελλε να τους φέρει ξανά κοντά και οι φήμες για ένα όμορφο ειδύλλιο ανάμεσά τους άρχισαν να φουντώνουν.

Οι κοινές εμφανίσεις τους ήταν αρκετές, με τους παπαράτσι να μην χάνουν ευκαιρία να τους απαθανατίσουν μαζί. Τίποτα όμως δεν είχε επιβεβαιωθεί, μέχρι το Σεπτέμβριο του 2015, όταν ο Φαλτσάκ δημοσίευσε στο Instagram μια selfie τους, από την πρεμιέρα του Scream Queens.

Τον Ιανουάριο του 2018, η Πάλτροου έκανε γνωστό το γάμο της με τον αγαπημένο της Φαλτσάκ,  μέσα από το εξώφυλλο του περιοδικού Goop. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στα Χάμπτονς, σε κλειστό κύκλο και στο πλευρό των δύο αστέρων βρίσκονταν αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες της όπως η Κάμερον Ντιαζ. Λίγες ώρες μετά, η Πάλτροου δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία με τα δυο χέρια των νεόνυμφων και τις χρυσές βέρες τους, κάνοντας μια έκπληξη στους θαυμαστές της.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss