Πάρις Τζάκσον: Ο Μάικλ δολοφονήθηκε

Την άποψη ότι ο Μάικλ Τζάκσον δολοφονήθηκε εκφράζει η 18χρονη κόρη του Πάρις Τζάκσον, στην πρώτη συνέντευξή της που δημοσιεύται στο περιοδικό Rolling Stone. Η Πάρις δηλώνει ότι όλοι στην οικογένεια του βασιλιά της Ποπ

αλλά και οι θαυμαστές του πιστεύουν ότι ο Τζάκσον δολοφονήθηκε και εκφράζει την άποψη ότι και η ίδια θα δολοφονηθεί. “Εδινε κάποιες ενδείξεις ότι κάποιοι θέλουν να τον σκοτώσουν. Μερικές φορές ήταν σαν να έλεγε ‘Θα με σκοτώσουν κάποια στιγμή’. Ολα οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα. Ακούγεται σαν θεωρία συνωμοσίας, αλλά όλοι οι θαυμαστές του και η οικογένεια γνωρίζει. Εστησαν τον θάνατό του” λέει η 18χρονη Πάρις, η οποία ήταν μόλις 11 ετών όταν ο πατέρας της πέθανε τον Ιούνιο του 2009.

Οταν ρωτήθηκε ποιος θα είχε συμφέρον να σκοτώσει τον Μάικλ Τζάκσον, η Πάρις είπε: “Πολλοί άνθρωποι” και πρόσθεσε ότι επιθυμία της ειναι να πάρει εκδίκηση: “Φυσικά και θα εκδικηθώ. Αλλά αυτό είναι σαν μια παρτίδα σκάκι. Προσπαθώ να παίξω σωστά Μόνο αυτό μπορώ να πω προς το παρόν”.

Επίσης η Πάρις Τζάκσον αποκάλυψε πως έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από έναν άνδρα που δεν κατονόμασε, όταν ήταν 14 ετών. «Δεν θέλω να προχωρήσω σε περισσότερες λεπτομέρειες, όμως ήταν μία κακή εμπειρία και μου ήταν πολύ δύσκολο. Εκείνη τη στιγμή δεν το είπα σε κανέναν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss