Παρουσία Μητσοτάκη οι ανακοινώσεις για την αξιοποίηση του ΟΑΚΑ

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, την Τρίτη (13/12) το πρωί θα παρουσιάσει το πρόγραμμα αξιοποίησης των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, την Τρίτη (13/12) το πρωί στο ΟΑΚΑ και συγκεκριμένα στο Ολυμπιακό κέντρο υγρού στίβου θα παρουσιάσει το πρόγραμμα αξιοποίησης των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, παρουσία του πρωθυπουργού της χώρας Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ο Λευτέρης Αυγενάκης αναμένεται να μιλήσει για το νέο ΟΑΚΑ, το Ολυμπιακό Χωριό, το Κλειστό Στίβου και Βόλεϊ στην Παιανία, τη μετεγκατάσταση του Αγίου Κοσμά και το Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα. Θα μιλήσει επίσης για το χρονοδιάγραμμα που θα τηρηθεί, αλλά και τους εξασφαλισμένους πόρους από την πολιτεία.

Αναμένεται επίσης να μιλήσει και για το κλειστό του μπάσκετ στο ΟΑΚΑ και την παραχώρηση του στον Παναθηναϊκό για τα επόμενα χρόνια.
Να τονιστεί πως πρόκειται για ένα πλήρες σχέδιο, το οποίο αφορά τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις και για έργα που θα γίνουν μέσα στο 2023.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα πολύ σημαντικά έργα αφορά την πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων στο Ολυμπιακό Χωριό, η οποία από το 2004 και έπειτα είχε αφεθεί και θα “ζωντανέψει” ξανά. Παράλληλα και για το ΟΑΚΑ θα ανακοινωθούν σημαντικά έργα.

[embedded content]


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss