Παρουσίαση be quiet! Pure Base 500 FX, Pure Rock 2 FX και Pure Loop 2 FX 360mm

Παίρνοντας μία σειρά από καταξιωμένα και δημοφιλή προϊόντα και βελτιώνοντάς τα προσθέτοντας επιπλέον φωτισμό ARGB, η be quiet! δημιούργησε τη σειρά προϊόντων «FX».

Η εταιρεία παρουσίασε την ψύκτρα Pure Rock 2 FX, το ΑΙΟ σύστημα υδρόψυξης Pure Loop 2 FX και το κουτί Pure Base 500 FX.
Πρόκειται για τρία προϊόντα που απευθύνονται σε χρήστες που θέλουν καλή απόδοση, υψηλή ποιότητα κατασκευής και εμφάνιση χωρίς να δαπανήσουν πολλά χρήματα. Ας γνωρίσουμε τα τρία νέα προϊόντα της be quiet! από κοντά. 
Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, το Pure Base 500 FX βασίζεται ουσιαστικά στο πλαίσιο του Pure Base 500, ωστόσο είναι μαύρου χρώματος και διαθέτει ορισμένες σημαντικές αλλαγές (π.χ. διάφανη πρόσοψη και πρόσθετες λωρίδες φωτισμού ARGB, ελεγκτή ARGB/PWM κ.ά.) ενώ εξοπλίζεται με τέσσερις φωτιζόμενους ανεμιστήρες Light Wings 140mm PWM (ένας βρίσκεται στο πίσω μέρος και τρεις πίσω από την πρόσοψη σε διαμόρφωση push/pull), οι οποίοι πήραν τη θέση των αρκετά καλών, αλλά πλέον τυπικών Pure Wings 2 140mm.
Χαρακτηριστικά
Παρά τις μικρές διαστάσεις, το Pure Base 500 FX είναι ένα κουτί που μπορεί να δεχτεί κανονικού μεγέθους mainboards τύπου ATX (μπορεί να δεχτεί βεβαίως και mainboards τύπου mini-ITX ή micro-ATX) και συστήματα υδρόψυξης με ψυγεία μεγέθους έως και 360mm αλλά και μεγάλους μήκους κάρτες γραφικών έως και 369 χιλ.

Λάβετε υπόψη σας επίσης, ότι μπορείτε να εγκαταστήσετε ψύκτρες για τον επεξεργαστή με ύψος έως 190 χιλιοστών. Μεγαλύτερου ύψους «πύργοι» δεν θα χωρέσουν στο κουτί με …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss