ΠΑΣ Γιάννινα: «Έδεσε» Καραχάλιο έως το 2025

Ο Ζήσης Καραχάλιος θα συνεχίσει για τα επόμενα τρία χρόνια να αγωνίζεται στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχίσει να φορά ο Ζήσης Καραχάλιος για ακόμη τρία χρόνια. Ο 26χρονος μέσος αγωνίζεται στους Ηπειρώτες από το 2021 και έγινε βασικό στέλεχος της ομάδας, με τη διοίκηση να τον επιβραβεύει με νέο συμβόλαιο.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο Καραχάλιος μιλώντας στο pasgiannina.gr ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να φοράω την φανέλα του Π.Α.Σ. Γιάννινα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια Χριστοβασίλη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και η ανανέωση αυτή με γεμίζει με ακόμα περισσότερες ευθύνες ώστε όλοι μαζί να δώσουμε περισσότερες χαρές στον κόσμο της ομάδας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Ζήση Καραχάλιο, μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο Καραχάλιος εντάχθηκε στην ομάδα το 2021 και αμέσως έγινε βασικό στέλεχος συμβάλλοντας τα μέγιστα για την εκπληκτική περσινή πορεία του Π.Α.Σ. Έκανε ντεμπούτο στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στις 12 Σεπτεμβρίου του 2021 και συνολικά μετράει 33 συμμετοχές.

Ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα του Π.Α.Σ.!».

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss