Πατέρας έγινε ντετέκτιβ για να βρει τους δολοφόνους της κόρη του: Δεν πίστεψα ποτέ ότι πέθανε μόνη

Στοιχεία που θα οδηγήσουν σε εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου της 23χρονης Φωτεινής Μπακογιώργου, φέρεται να έχει ανακαλύψει ο πατέρας της.

Ο θάνατος της 23χρονης, μητέρας τριών ανήλικων παιδιών, Φωτεινής Μπακογιώργου, είχε προκαλέσει σοκ τον Οκτώβριο του 2021. Η 23χρονη Φωτεινή είχε βρεθεί νεκρή λίγα στενά μακριά από το σπίτι της στα Πατήσια.
Κάτοικος της περιοχής την είχε βρει τυλιγμένη σε κουβέρτα, ενώ παρέμεινε στα αζήτητα του νοσοκομείου για ένα μήνα και ετάφη ως «αγνώστων στοιχείων». Ο ιατροδικαστής που την είχε εξετάσει μιλούσε για «πνευμονικό οίδημα» όμως ο πατέρας της 23χρονης δεν πείστηκε ποτέ ότι η κόρη του πέθανε από παθολογικά αίτια.

Ο ίδιος άρχισε να ψάχνει τι έχει συμβεί. Μιλώντας στην ΕΡΤ, αναφέρει σχετικά: «Πιστεύω ότι κρύβονται πολλά. Έχουν βγει πολλά, θα βγουν περισσότερα. Το παιδί μου δεν πίστεψα ποτέ ότι πέθανε μόνο του. Ήμουν σίγουρος ότι δολοφονήθηκε. Άρχισα να ψάχνω μόνος μου. Η Αστυνομία ήταν απούσα σ’ αυτό το διάστημα.

Για καλή μου τύχη βρέθηκαν δύο άνθρωποι με όλη τη σημασία της λέξης, που με βοήθησαν χωρίς αντίτιμο. Ξεκίνησε ένας αγώνας που τώρα έχει βγάλει αποτελέσματα. Τα αποτελέσματα αυτά θα φανούν σε λίγο καιρό και θα βγουν – πιστεύω – και άλλα πολλά».

Ερωτώμενος σχετικά με το αν είχε επικοινωνία μαζί της, ο ίδιος τόνισε: «Εγώ την έβλεπα και μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Αλλά όλες μου έλεγαν ψέματα. Ότι είχε πέσει στα ναρκωτικά, ότι εκδίδονταν μόνη της για να βγάλει τη δόση της. Μίλησα μαζί της πολλές φορές. “Τα πιστεύεις;” μου έλεγε. “Όχι” της απαντούσα. Πήγα στην Αστυνομία. Τους είπα “βοηθήστε με να σώσω το παιδί μου”. Με ρώτησαν “πόσο χρονών …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss