Πάτωσε η ταινία Bros – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Μπορεί η ταινία Bros να είναι η πρώτη με αποκλειστικά ΛΟΑΤΚΙ+ μέλη μπροστά από τις κάμερες και να πλασαρίστηκε ως μια αρκετά διαφορετική κομεντί, ωστόσο η απόδοση της στα ταμεία είναι απογοητευτική.

Στο πρώτο της τριήμερο, έκανε μόλις 4,8 εκ. δολάρια και όπως είναι λογικό οι συντελεστές της είναι πλήρως απογοητευμένοι, μιας και οι κριτικές ήταν σχεδόν άριστες, ενώ και το μαρκετινγκ έδειχνε να λειτουργεί πολύ καλά.
Στην ταινία ο φτασμένος 40αρης γέννημα θρέμμα Νεουορκέζος ανοιχτά γκέι και παρουσιαστής ενός διάσημου podcast Μπόμπι, θα κάνει μία νέα ρομαντική γνωριμία μια πολύ σημαντική περίοδο της ζωής του κι ενώ ετοιμάζει τα ιστορικά εγκαίνια του πρώτου ΛΟΑΤΚΙ μουσείου της πόλης. Ο Μπόμπι είναι ψυχή τε και σώματι αφοσιωμένος στο έργο του στο μουσείο και την σημαντικότητά του στην κουλτούρα της πόλης και την αίσθηση της κοινότητας σχεδόν όσο και στο να παραμείνει αμετανόητος εργένης κατακρίνοτας κυνικά όπου σταθεί κι όπου βρεθεί τις κατά τον ίδιο πλέον κοινωνικές γραφικότητες που συνάδουν το να είσαι ομοφυλόφιλος την σύγχρονη εποχή καθώς και το τι αποφέρει κοινωνικά η στάμπα της queer ταυτότητας. Η ρομαντική γνωριμία του αυτή θα σταθεί αφορμή για να αναθεωρήσει πτυχές των απόψεών του στις οποίες παραμένει καθολικά πιστός καθώς και την στάση του προς την ζωή.
Η σκηνοθεσία είναι του Nicholas Stoller με πρωταγωνιστές τους Billy Eichner, Luke Macfarlane, Ts Madison, Monica Raymund, Guillermo Díaz, Guy Branum, Amanda …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss