Πάτρα: Άνδρας κρατούσε αιχμάλωτη, χτυπούσε και εξωθούσε στην πορνεία τη σύντροφο του

Έναν πραγματικό εφιάλτη ζούσε μια γυναίκα στην Πάτρα στα χέρια του συντρόφου της. Πιο συγκεκριμένα, ο σύντροφός της την κρατούσε αιχμάλωτη για πέντε ολόκληρους μήνες μέσα στο σπίτι του. Για να την έχει δέσμια, ο άνδρας χρησιμοποιούσε ως «όπλα» του τη βία και τις απειλές σε βάρος της ζωής της, ενώ προσπάθησε να την βιάσει και την εκβίαζε με σκοπό τη γενετήσια εκμετάλλευση της.

Συνελήφθη ο άνδρας

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει Ελληνική Αστυνομία, χθες το απόγευμα (18/08) συνελήφθη στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, με τη συνδρομή του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ένας Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα εξής αδικήματα:

  • της απόπειρας βιασμού,
  • της εμπορίας ανθρώπων,
  • της παράνομης κατακράτησης,
  • της σωματικής βλάβης και
  • της απειλής.

Όσα κατήγγειλε η άτυχη γυναίκα

Σύμφωνα με καταγγελία γυναίκας, συντρόφου του, ο άνδρας που συνελήφθη την κατακρατούσε παράνομα, στο σπίτι του στην Πάτρα, όπου από τον Μάρτιο του 2021, την εξύβριζε, την απειλούσε και την χτυπούσε επανειλημμένα στο σώμα της, προκαλώντας της σωματικές βλάβες.

Την ίδια περίοδο μάλιστα, ο συλληφθείς με χρήση βίας και απειλών για την ζωή της παθούσας, την εκβίαζε, με σκοπό τη γενετήσια εκμετάλλευση της.

Επιπρόσθετα, πριν από μια εβδομάδα ο συλληφθείς αποπειράθηκε να τη βιάσει, χωρίς να ολοκληρώσει την πράξη του.

Τέλος, ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, πρόκειται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss