Πάτρα: «Η εμμονή της Πισπιρίγκου για τον Δασκαλάκη σκότωσε την Τζωρτζίνα» – Κόλαφος ο εισαγγελέας

Ο εισαγγελέας, Γιώργος Νούλης, μέσα σε 37 σελίδες «καίει» την Ρούλα Πισπιρίγκου, την οποία κατονομάζει ως δολοφόνο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας για τα… μάτια του Μάνου Δασκαλάκη!

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τα όσα αναφέρει στην πρότασή του ο εισαγγελέας, Γιώργος Νούλης, ο οποίος αναφέρει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωσε την κόρη της Τζωρτζίνα ως εκδίκηση για τις απιστίες του Μάνου Δασκαλάκη!

«Η κτητική εμμονή της κατηγορουμένης με τον σύζυγο της και η προδοσία που βίωσε από τις επανειλημμένες απιστίες και τη διαφαινόμενη οριστική απώλεια του (λόγω της πρόσφατης τότε και διαρκούσας έως και σήμερα εξωσυζυγικής σχέσης που συνήψε) την ώθησαν στην εξύφανση πρωτοφανούς φρικαλεότητας, εγκληματικού σεναρίου εξόντωσης της θυγατέρας τους, Γεωργίας, ως μέσο εκδίκησης» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην πρόταση του εισαγγελέα, σύμφωνα με τον ALPHA.
Παράλληλα, σύμφωνα με το Star, ο εισαγγελέας στην πρότασή του χρησιμοποιεί βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά της 33χρονης, η οποία κατηγορείται και για τις δολοφονίες των άλλων δυο παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας: «Ηθελε να εκδικηθεί τον Μάνο Δασκαλάκη, γιατί την εγκατέλειψε. Είχε κτητική εμμονή μαζί του».

Χαρακτηριστικά στο απόσπασμα της πρότασής του για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, ο εισαγγελέας αναφέρει: «Η κτητική εμμονή της κατηγορουμένης με τον σύζυγό της και τη διαφαινόμενη οριστική απώλειά του, την ώθησε στην εξύφανση πρωτοφανούς φρικαλεότητας εγκληματικού σεναρίου εξόντωσης της Τζωρτζίνας ως μέσο εκδίκησης του Δασκαλάκη ενόψει και της ιδιαίτερης αδυναμίας που έτρε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss