Πάτρα: Στη Ψυχιατρική ο 57χρονος με το τσεκούρι – «Οταν μίλαγε απλά έβριζε»

Ο 57χρονος «γνωστός» στις Αρχές της Πάτρας, απείλησε με τσεκούρι δυο άνδρες για μια θέση πάρκιγνκ και στη συνέχεια «ταμπουρώθηκε» στο σπίτι του.

Στη Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, στο Ρίο, μεταφέρθηκε με εισαγγελική εντολή ο 57χρονος με το τσεκούρι, που συνελήφθη στο Πυροσβεστείο.
Ο άνδρας, σύμφωνα με το pelop.gr, είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών και «γνωστός» στις Αρχές, ενώ φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Συνελήφθη, από άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Ασφάλειας Πατρών λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Εξαγριώθηκε και απείλησε με τσεκούρι δυο άτομα για μια θέση πάρκινγκ έξω από το σπίτι του επί της οδού Στρατοκλέους. Στη συνέχεια «ταμπουρώθηκε» στην αυλή, με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να σπεύδουν στην περιοχή.

Οπως αναφέρει το pelop.gr, το έργο του Διαπραγματευτή της ΕΛΑΣ αποδείχθηκε ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς ο 57χρονος δεν είχε καμία διάθεση επικοινωνίας. «Οταν μίλαγε απλά έβριζε. Δεν μπορούσαμε να έχουμε καμία επαφή μαζί του.» ανέφεραν αστυνομικές πηγές.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
«Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και της ΟΠΚΕ της ιδίας υπηρεσίας, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος έπειτα από λ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss