Πάτρα – Θύμα του revenge porn εξομολογείται: «Έκανα απόπειρα αυτοκτονίας»

Συγκλονίζει η περιγραφή μίας 24χρονης που έπεσε θύμα εκδικητικής πορνογραφίας στην Πάτρα.

Συγκλονίζει η ιστορία μιας νεαρής γυναίκας η οποία έπεσε θύμα εκδικητικής πορνογραφίας στην Πάτρα. Η ίδια είχε φτάσει ένα βήμα πριν την αυτοκτονία αφού η καθημερινότητα της είχε μετατραπεί σε «εφιάλτης» στην κλειστή κοινωνία της Πάτρας.
«Είχα πέσει σε κατάθλιψη. Κόντεψα να κόψω τις φλέβες μου. Η μητέρα μου με συγκράτησε. Το θέμα είναι ότι εγώ δεν επέλεξα ποτέ η προσωπική μου στιγμή να βγει προς τα έξω», είπε η γυναίκα στην τηλεόραση του Mega.

«Για 4 μήνες δεν πήγαινα πουθενά, φοβόμουν να κυκλοφορήσω στον δρόμο. Όπου πήγαινα με κοιτάγανε και γελάγανε και με δείχνανε με το δάχτυλο. Ας μην μιλήσουμε για το bullying που δέχθηκα στα social media. Μου ερχόντουσαν μηνύματα απανωτά. Από ανθρώπους που δεν τους γνώριζα και δε με ξέρανε. Με κακοχαρακτηρίζανε με αισχρόλογα. Το είχε στείλει παντού. Έπεσα από τα σύννεφα, ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί», περιέγραψε.
Το «μαρτύριο» της νεαρής γυναίκας ξεκίνησε όταν η 24χρονη ζήτησε από τον τότε σύντροφό της να χωρίσουν.

«Κάποιους μήνες πριν χωρίσουμε το άτομο αυτό μου είχε ζητήσει να βγάλουμε κάποια βίντεο, προσωπικές μας στιγμές. Εγώ εντελώς “τυφλωμένη” και πολύ ερωτευμένη δυστυχώς δέχθηκα. Δεν πήγε το μυαλό μου ποτέ στο κακό. Δυστυχώς», συμπλήρωσε.

Ο πρώην σύντροφός της διέρρευσε το επίμαχο βίντεο σε κλειστές ομάδες του διαδικτύου χωρίς τη συναίνεσή της.
«Έναν μήνα μετά τον χωρισμό μου στέλνει ένας γνωστός μου μήνυμα στα social, και μου λέει “το ξέρεις ότι έχω ένα βίντεο που φαίνεται ότι κάνεις την σεξουαλική σου πράξη με αυτόν τον άνθρωπο; Το ξέρεις ότι αυτό το βίντεο το έχουν δει 200 και 300 άτομα εκεί που μένεις; Το έχουν δει όλοι”», εξομολογήθηκε η γυναίκα.
Το ροζ βίντεο είχε κυκλοφορήσει παντού, έφτασε μέχρι και τα χέρια του εργοδότη της λέει η 24χρονη.

«Όπου πήγαινα για δουλειά έπιαναν τον εργοδότη μου και του …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss