Peachy nails: Το ροδακινί είναι too fresh και έχουμε 8 μανικιούρ για σένα

Τα ροδακινί nail art είναι ο τέλειος τρόπος για να προσθέσεις ένα pop χρώμα στην εμφάνισή σου αυτό το καλοκαίρι! Το ροδακινί είναι ένα ευέλικτο χρώμα που μπορεί να συνδυαστεί με πολλές άλλες αποχρώσεις, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για κάθε ντύσιμο. Σήμερα θα σου δείξω 10 peachy nails γιατί το επόμενο μανικιούρ σου θα έχει το χρώμα… του ροδάκινου. Ελπίζω να τα απολαύσεις!
Ποιο είναι το ροδακινί χρώμα; Το ροδακινί δεν είναι απλώς το χρώμα του πιο δροσερού καλοκαιρινού φρούτου! Το ροδακινί είναι ένα υπέροχο χρώμα για το καλοκαίρι (μακιγιάζ, mani, summer outfits) γιατί είναι απαλό και αναζωογονητικό, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο τον χρόνο αν επιλέξεις τις σωστές αποχρώσεις. Συχνά συνδέεται με την ευτυχία, την αγάπη και την άνεση. Είναι τέλειο για να προσθέσεις μια πινελιά ζεστασιάς σε οποιοδήποτε σχέδιο νυχιών.

Peanut nails: Το πράσινο του φιστικιού είναι super chic κι έχουμε 10 μανικιούρ για σένα
Το επόμενο μανικιούρ σου θα είναι εμπνευσμένο από το πιο δροσιστικό φρούτο το καλοκαιριού
Το ροδακινί τυχαίνει επίσης να ταιριάζει με τόσα άλλα χρώματα, όπως το κίτρινο ή το πράσινο! Για ένα πιο διακριτικό αποτέλεσμα, δοκίμασε να συνδυάσεις ροδακινί με λευκές ή nude λεπτομέρειες.

Για κάτι πιο χρωματιστό και funky, κάνε έναν συνδυασμό χρωμάτων ή πρόσθεσε glitter για μια πιο λαμπερή εμφάνιση. Το καλοκαίρι μας αρέσουν οι λάμψεις παντού. Και στην επιδερμίδα αλλά και στο manicure μας!

@ellesbeautyroom The end result ?? #peachy #peachnails #nailtech #naturalnails #naturalnailtech #biab #biabnails #tgb #gelnails #frenchtip #nailtutorial #nailart ♬ streets x bitches broken hearts – musicbymorgan

Το γαλλικό μανικιούρ σε συνδυασμό με την peachy απόχρωση του φρούτου που όλες απολαμβάνουμε το καλοκαίρι, μπορεί να σου δώσει την απόλυτη, καλοκαιρινή εμφάνιση. Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις ένα ροδακινί σχέδιο ombre που θα κάνει τα νύχια σου να φαίνονται πιο μακριά και κομψά. Τέλειο; 

Το ροδάκινο τώρα… στο μανικιούρ σου με την πιο hot απόχρωση

@clawsxcollxtion Reply …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss