Πελέ: Επιδεινώθηκε η υγεία του – «Τα Χριστούγεννα έχουν ανασταλεί»

Πελέ: Δεν είναι ευχάριστα τα τελευταία νέα, όσον αφορά στη κατάσταση της υγείας του Βραζιλιάνου θρύλου.

Ένα ιατρικό ανακοινωθέν προκάλεσε ανησυχία, καθώς αναφέρει ότι ο καρκίνος έχει βλάψει την καρδιά και τα νεφρά.
Ο Πελέ δίνει μια μεγάλη μάχη με τον καρκίνο, ο οποίος έχει προχωρήσει, όπως γνωστοποίησε το νοσοκομείο «Albert Einstein».

«Ο Έντσον Αράντες ντο Νασιμέντο, που έγινε δεκτός από τις 29 Νοεμβρίου για επαναξιολόγηση της χημειοθεραπείας για όγκο του παχέος εντέρου και θεραπεία λοίμωξης του αναπνευστικού, παρουσιάζει εξέλιξη της ογκολογικής νόσου και απαιτεί μεγαλύτερη προσοχή σχετικά με νεφρικές και καρδιακές δυσλειτουργίες. Ο ασθενής παραμένει νοσηλευόμενος σε κοινό χώρο, υπό την απαραίτητη φροντίδα της ιατρικής ομάδας», τονίζεται χαρακτηριστικά.

Λίγο πριν το ιατρικό ανακοινωθέν, η κόρη του, Κέλι Νασιμέντο είχε φροντίσει να δείξει με τον τρόπο της πόσο λεπτή είναι η κατάσταση. Όπως έγραψε στο Instagram: «Τα Χριστούγεννα στο σπίτι μας έχουν ανασταλεί. Αποφασίσαμε με τους γιατρούς ότι για διάφορους λόγους θα ήταν καλύτερα για εμάς να μείνουμε εδώ με όλη τη φροντίδα που μας προσφέρει αυτή η νέα οικογένεια στο Einstein!! Εμείς, όπως πάντα, σας ευχαριστούμε για όλη την αγάπη που μας δείχνετε στη Βραζιλία και σε όλο τον κόσμο! Η αγάπη σας γι ‘αυτόν, οι ιστορίες σας και οι προσευχές σας είναι μια τεράστια παρηγοριά, επειδή γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε μόνοι… Σας αγαπάμε, θα σας ενημερώσουμε την επόμενη εβδομάδα».


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss