Πέμη Ζούνη: Είχαν πέσει να μας φάνε για το γκέι φιλί – Με πλησιάζουν οι γυναίκες και μου λένε «γεια στο στόμα σου»

 Η Πέμη Ζούνη βρέθηκε καλεσμένη στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα» με οικοδέσποινα τη Μπέττυ Μαγγίρα με αφορμή τη συμμετοχή της στη νέα σειρά του Open, Έρωτας Φυγάς. Η καταξιωμένη ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τις αντιδράσεις που είχαν ξεσπάσει με τη σειρά, «Κλείσε τα Μάτια» και το γκέι φιλί που είχαν δώσει τηλεοπτικά ο Κώστας Κάππας με τον Περικλή Ασημακόπουλο, Το φιλί «σόκαρε» τότε το ΕΣΡ με αποτέλεσμα να επιβάλλει πρόστιμο στο σίριαλ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.
«Με πλησιάζουν οι γυναίκες και μου λένε “γεια στο στόμα σου, επιτέλους να μιλήσουμε για αυτό”. Είχε ωριμάσει και πρωτομπήκε το θέμα της διαφορετικότητας, της ομοφυλοφιλίας. Είχαν πέσει να μας φάνε για το φιλί, το ΕΣΡ κι είναι πρόσφατο» είπε η Πέμη Ζούνη.«Αυτή η περίφημη εξέλιξη πρέπει να στηρίζεται γιατί λέμε πολλά, αλλά στα δύσκολα δεν κάνει να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Και τώρα που έχουν ανοίξει πολλές συζητήσεις και παρόλα αυτά η γυναίκα εξακολουθεί να θεωρείται κτήμα, εξ’ ου και τις σκοτώνουν αν τους αφήσουν, το θέμα είναι πάλι μπροστά. Η γυναίκα είναι ένα ον, που πρέπει να επιλέγει τη ζωή της. Με εξοργίζει και μόνο ότι πρέπει να το συζητάμε» σημείωσε η Πέμη Ζούνη.
[embedded content]
Στη συνέχεια η καταξιωμένη καλλιτέχνιδα μίλησε για τα γυρίσματα της σειράς «Έρωτας Φυγάς», η οποία έκανε πρεμιέρα χθες Δευτέρα (19/9), την πλοκή, αλλά και για τους χαρακτήρες εκείνης της εποχής.
Πρώτα απ’ όλα, η αγαπημένη ηθοποιός σχολίασε ότι η συγκεκριμένη δουλειά είναι σινεμά κι ότι μοιάζει περισσότερο με ταινία παρά με καθημερινή σειρά. Ο «Έρωτας Φυγάς» είχε περισσότερα εξωτερικά γυρίσματα, παρά σκηνές σε ένα συγκεκριμένο πλατό.
«Τρέχουμε και δεν φτάνουμε, αλλά αξίζει τον κόπο. Στο πλατό βαριέμαι. Είναι και στη μαγική εποχή του ’50, για εμάς είναι ταξίδι», τόνισε η ηθοποιός.
Μεταξύ άλλων, η Πέμη Ζούνη υπογράμμισε ότι ο «Έρωτας φυγάς» αγαπάει πολύ τις γυναίκες, καθώς τις μελετάει πολύ. «Δεν είναι στην καλύτερή τους εποχή. Δεν είχαν φωνή. Έπρεπε να είχαν δύναμη μέσα από τα χρήματα ή άλλου είδους εξουσία. Αυτήν την εξουσία, η ηρωίδα η δικιά μου προσπαθεί να την κρατήσει. Έχει θυσιάσει πάρα πολλά γι’ αυτήν και αν όλα πάνε στράφι, δεν έχει λόγο ύπαρξης η ζωή της μέχρι τώρα, ακυρώνεται. Με όλες της τις ρωγμές, που δεν διάλεξε τη ζωή που ήθελε, που δεν έζησε τον έρωτα που είχε τον με …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss