Πέντε ζώδια που επιδίδονται στο κυνήγι της τελειότητας

Μη νομίζεις ότι το κάνει μόνο η Παρθένος….

Κάποια ζώδια θέλουν τα πάντα τέλεια στη ζωή τους και στον εαυτό τους και όχ, δεν είναι μόνο η Παρθένος η τελειομανής του ζωδιακού. Αυτή έχει το όνομα, είναι η πρώτη στη λίστα, έχουν όμως κι άλλα τη χάρη και επιδίδονται σε ένα ανελέητο κυνήγι της τελειότητας. Ποια είναι; Θα τα μάθεις παρακάτω…
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νούμερο 1 με κορώνα στο κεφάλι! Δεν είναι ότι τον πιάνει μια μανία να τα κάνει όλα τέλεια, είναι ότι όταν το πάρει απόφαση ότι θέλει να κάνει κάτι (ή ότι απλά, πρέπει να γίνει κάτι), θα το κάνει χωρίς λάθη. Γιατί; Μα φυσικά επειδή είναι μανούλα στην οργάνωση, ασχολείται με κάθε μικρή λεπτομέρεια και δεν αφήνει τίποτα την τύχη. Με άλλα λόγια ο Βασιλιάς του Περφεξιονισμού, απαιτεί τον πλήρη έλεγχο σε ό,τι κάνει κι έτσι πετυχαίνει το άψογο αποτέλεσμα!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μα ποιον άλλον θα βάζαμε στην δεύτερη θέση, εκτός από τον κορυφαίο Αιγόκερω; Δεν είναι απλά περφεξιονιστής, ο άνθρωπος είναι άρρωστος! Ή θα είναι όλα τέλεια, άψογα, αψεγάδιαστα ή, πολύ απλά, δεν μπορεί να ζήσει με τίποτα λιγότερο και φυσικά κάποιος θα την πληρώσει και κεφάλια θα πέσουν! Φυσικά και δεν θα πέσει το δικό του κεφάλι, διότι εκείνος έχει τόσο αυτοέλεγχο και πειθαρχεία, που άνετα στριμώχνει και πιέζει τον εαυτό του για να αποδώσει… την τελειότητα! Άρα, εκείνος και θέλει και μπορεί να είναι ΤΕΛΕΙΟΣ!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss