People’s Choice Awards 2020: Οι καλύτερες εμφανίσεις της χθεσινής βραδιάς

Aπό την Demi Lovato, που παρουσίαζε τα βραβεία, μέχρι την Jennifer Lopez και την Tracee Ellis Ross, πολλές stars παρευρέθηκαν σε αυτήν την social distancing τελετή.

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Barker Hangar, στη Santa Monica της Καλιφόρνιας, η φετινή τελετή των People’s Choice Awards 2020 με κεντρική παρουσιάστρια την Demi Lovato. Στο απόηχο της πανδημίας λίγα πράγματα είχαν μείνει «σταθερά» να θυμίζουν τις προηγούμενες χρονιές του μεγάλου αυτού κινηματογραφικού/τηλεοπτικού/μουσικού γεγονότος.

Το κοινό ψήφισε από το σπίτι του για τις αγαπημένες του κατηγορίες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα της pop κουλτούρας και περιλαμβάνουν από το icon της χρονιάς -ναι, αυτή ήταν η Jennifer Lopez, μέχρι την καλύτερη ταινία για το 2020, το «Bad Boys For Life», δηλαδή. Fashion icon ανακηρύχθηκε η Τracee Ellis Ross η οποία έχει δηλώσει για τη σχέση της με τη μόδα: «Χρησιμοποίησε τα ρούχα σου ως εισιτήριο, επίτρεψέ τους να είναι η κάπα σου, σαν και αυτήν που έχουν οι υπερήρωες. Τα ρούχα μας επιτρέπουν να είμαστε ο εαυτός μας, ο καλύτερος εαυτός μας. Δείχνουν τη δέσμευσή μας απέναντι στις ηθικές αξίες που πρεσβεύουμε, απέναντι στον κόσμο. Δεν έχει σημασία αν φοράς ένα κοστούμι ή ένα T-Shirt που γράφει πάνω ‘Βlack Lives Matter’, γιατί η επιλογή σου να το φορέσεις φανερώνει μία πράξη και μόνο με πράξεις μπορούμε να είμαστε ουσιαστικά ελεύθεροι».

Εκτός από τη συγκινητική ομιλία της Ellis, από τη διοργάνωση, που έγινε χωρίς τη φυσική παρουσία κοινού, δεν έλειψαν και οι ζωντανές εμφανίσεις του Justin Bieber και των Chloe x Halle, ενώ ζωντανά εμφανίστηκαν για να παραλάβουν το βραβείο τους οι Addison Rae, Alison Brie, Armie Hammer, Jameela Jamil, Machine Gun Kelly, Tiffany Haddish και άλλοι. Παρακάτω θα βρεις τις πιο καλοντυμένες κυρίες της βραδιάς, μαζί με την ευχή του χρόνου να έχουμε επιστρέψει στην κανονικότητα και να δούμε ένα κόκκινο χαλί σαν και αυτά που μας έχουν «λείψει» τους τελευταίους μήνες.
Δες επίσης: Tρία εύκολα DIY fashion tips για να φρεσκάρεις την γκαρνταρόμπα σου

Η Jennifer Lopez με Christian Siriano

H Tracee Ellis Ross με oλόσωμη φόρμα με παγιέτες

 H Demi Lovato με ολόσωμη φόρμα Νaeem Khan

H Jameela Jamil με ροζ κοστούμι Christopher John Rogers 

H Alison Brie με Dolce & Gabbana

Η Chrishell Stause με Rita Vinieris

H Ellen Pompeo με David Koma

H Joey King με Robert Wun

H Sofia Vergara με Dolce & Gabbana

H Mandy Moore με Brandon Maxwell

H Tiffany Haddish με Prabal Gurung

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss