People’s Choice Awards 2020: Το beauty look τη JLo έκλεψε τις εντυπώσεις

Η Λατίνα σταρ ήταν πιο όμορφη από ποτέ!

Την Κυριακή το βράδυ πραγματοποιήθηκαν τα People’s Choice Awards 2020, στη Santa Monica της Καλιφόρνιας, σε ένα νέο καθεστώς- όπως ορίζει η πανδημία- χωρίς τη φυσική παρουσία κοινού. Το κοινό ψήφισε από το σπίτι του για τις αγαπημένες κατηγορίες του μουσικού, κινηματογραφικού και τηλεοπτικού γεγονότος και, όπως ήταν αναμενόμενο, icon της χρονιάς εξελέγη η πανέμορφη Jennifer Lopez.

Η Λατίνα star έλαμψε μέσα στο κόκκινο φόρεμά της, όμως εμάς μας εντυπωσίασε πάρα πολύ το μοναδικό beauty look της. Πίσω από τα μαλλιά της ήταν- όπως πάντα- ο celebrity hairstylist, Chris Appleton, ο οποίος «έβαλε τα δυνατά του» και μετέτρεψε την JLo σε μια Xmas Barbie, όπως τη χαρακτηρίζει στο post του στο Instagram.

Όπως βλέπεις, ο Appleton έπιασε τα μαλλιά της Jennifer Lopez σε μια πολύ ψηλή και σφιχτή αλογοουρά με όγκο και μπούκλες στις άκρες, που σίγουρα δε θυμίζει τα χτενίσματα που κάνουμε σήμερα στην καθημερινότητά μας. Θυμίζει πολύ το χτένισμα που θα κάναμε σε κάποιο πάρτι ή ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς- προ Covid-19 εποχής- και που ελπίζουμε κάποια στιγμή να ξανακάνουμε.

Όσο για το μακιγιάζ; Ήταν εξίσου υπέροχο. Οι σκιές κινήθηκαν σε nude-καφέ αποχρώσεις, οι πολλές στρώσεις μάσκαρα έδιναν βάθος στο βλέμμα, ενώ οι λάμψεις με highlighter δεν έλειψαν σε όλο το πρόσωπο, δίνοντας το glam που χρειαζόταν στη συγκεκριμένη βραδιά. Πρωταγωνιστής, βέβαια, του make up look δεν ήταν άλλος από το κόκκινο κραγιόν, το οποίο ήρθε κι έδεσε υπέροχα με το κόκκινο φόρεμα της πανέμορφης Jennifer Lopez. Γι’ αυτό, λοιπόν, αποφασίσαμε να σου προτείνουμε κι εμείς στην παρακάτω gallery πέντε φανταστικά κόκκινα κραγιόν, τα οποία- μπορεί να μη σου χαρίσουν άμεσα ένα beauty look σαν της JLo-, όμως θα σε κρατούν λαμπερή και όμορφη έστω και μέσω zoom call!

Διάβασε ακόμα: DIY Time! Φτιάξε ένα υπέροχο body scrub για βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss