«Perfection»: Η συλλογή Υψηλής Ραπτικής του Βασίλη Ζούλια ήταν αυτό ακριβώς που έλεγε το όνομά της

Gowns που άγγιζαν την αισθητική «τελειότητα» παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο της 27ης Athens Xclusive Designers Week.

H Athens Xclusive Designers Week, η μακροβιότερη ελληνική διοργάνωση μόδας, επιστρέφει για 27η σεζόν έχοντας μεταμορφωθεί σε ένα εντυπωσιακό διαδικτυακό event υψηλής αισθητικής. Δεν χάνει τον παλμό και την επαφή της με όλα τα σύγχρονα trends και την τελευταία λέξη στις fashion εξελίξεις, προβάλλοντας και φέτος (με digital τρόπο, χωρίς τη φυσική παρουσία κοινού) τις νέες συλλογές των μεγαλύτερων Ελλήνων σχεδιαστών μόδας και fashion brands.

Σήμερα ξεκινάει η προβολή αυτών των fashion shows, μέσα από site της Lifo, και στην έναρξη του θα παρακολουθήσουμε σε λίγη ώρα την επίδειξη μόδας του σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια, Haute Couture S/S 2021, με τίτλο «Perfection». Τις vintage inspired δημιουργίες του αγαπημένου Έλληνα designer απογειώνουν τα εντυπωσιακά κοσμήματα του Pericles Kondylatos και ολόκληρο το show κινηματογραφήθηκε στο περιστύλιο του Ζαππείου.

Αγαπημένα μοντέλα και σταθεροί συνεργάτες του Βασίλη Ζούλια, όπως η Βίκυ Κουλιανού, η Έστερ Μαστρογιάννη, η Υβόννη Ντόστα, η Κιάρα Μαρκέζη και η Ραμόνα Βλαντή, έδωσαν το παρών σε μία ακόμα επίδειξη Υψηλής Ραπτικής, φορώντας τα statement φορέματα και deux pieces του σχεδιαστή.

Floral gowns με αναγεννησιακό χαρακτήρα και φουσκωτά μανίκια, μακριά kimono dresses πάνω από ασορτί volumed φορέματα, ασπρόμαυρες δημιουργίες με έξωμα σχέδια ή εντυπωσιακά cleavages, πλαισιωνόντουσαν από καπέλα που θύμιζαν την εποχή του Λουδοβίκου ή ημίψηλα ανδρικά, κοσμήματα-φιόγκους και μακριά σκουλαρίκια που αντιπροσώπευαν το glamour του προηγούμενου αιώνα. Οversized λουλούδια και bows κοσμούσαν τα ντελικάτα φορέματα και όλες οι δημιουργίες μαζί θύμιζαν έναν «χορό» που θα μπορούσε να έχει δοθεί για την παρουσίαση των ντεμπιντάντ πολλά-πολλά χρόνια πριν.

Δεν θα μπορούσε να αποδίδει άλλος τίτλος καλύτερα το περιεχόμενο αυτής της συλλογής… «Perfection» (τελειότητα) που αποδίδονταν μέσα από μακριές ρομαντικές τουαλέτες και θηλυκά designs, με σχέδια που διατηρούσαν το «δικαίωμα στο όνειρο» προσαρμοσμένο στους ρυθμούς του σήμερα. Αν η μόδα είναι το «διαβατήριό» μας για να ταξιδεύουμε νοερά σε τόπους και καταστάσεις μακριά από το lockdown και την πανδημία… ο Βασίλης Ζούλιας μόλις μας χάρισε την πρώτη μας «σφραγίδα» για φέτος!
Δες επίσης: People’s Choice Awards 2020: Οι καλύτερες εμφανίσεις της χθεσινής βραδιάς

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss