Περιστέρι: Χορηγική συνεργασία με την Media Strom

Η ΚΑΕ Περιστέρι bwin ανακοίνωσε την χορηγική συνεργασία με την Media Strom

Την χορηγική συνεργασία με την εταιρεία στρωμάτων Media Strom ανακοίνωσε επίσημα η ΚΑΕ Περιστέρι bwin.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει:

Η ΚΑΕ Περιστέρι bwin ανακοινώνει την χορηγική συνεργασία της με την κορυφαία εταιρεία στρωμάτων και προϊόντων ύπνου Media Strom για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Η Media Strom είναι η No1 εταιρεία στρωμάτων και προϊόντων ύπνου και ξεκίνησε το 1967, με όραμα να προσφέρει προϊόντα ύπνου που θα βελτίωναν την ποιότητα ζωής των καταναλωτών. Με μια σειρά από καινοτομίες, όπως το πρώτο ορθοπεδικό στρώμα στην Ελλάδα, θέτει διαρκώς νέα δεδομένα στον κλάδο του ύπνου.

Εδώ και 55 χρόνια, βασισμένη στη διαρκή έρευνα και εξέλιξη, η Media Strom οδηγεί τις εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό με τη δημιουργία καινοτόμων στρωμάτων και προϊόντων ύπνου, με απαράμιλλης ποιότητας υλικά ενώ περισσότεροι από 3.000.000 άνθρωποι απολαμβάνουν καθημερινά υψηλή ποιότητα ύπνου. Δημιουργεί νέα πρωτοποριακά προϊόντα ανώτερης ποιότητας και μοντέρνας σχεδίασης και αισθητικής με στόχο να ικανοποιεί ακόμα καλύτερα τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες της σύγχρονης εποχής.

Με ένα από τα κορυφαία εργοστάσια παραγωγής στρωμάτων σε παγκόσμιο επίπεδο, με δίκτυο 125 καταστημάτων στην Ελλάδα, το οποίο συνεχώς αναπτύσσεται, με ηλεκτρονικό κατάστημα και πάντα με την υποστήριξη εξειδικευμένων συμβούλων προϊόντων ύπνου, η Media Strom, βρίσκεται δίπλα σε κάθε καταναλωτή με μια γκάμα προϊόντων που ικανοποιεί κάθε ανάγκη.

Παράλληλα, μέσω του πολυκαναλικού συστήματος διάθεσης των προϊόντων της, έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετεί και τις ανάγκες επαγγελματιών, ξενοδοχείων και εξαγωγών.

Πρόκειται για μια 100% Ελληνική εταιρεία που συνδυάζει σήμερα τον ενθουσιασμό και το μεράκι των πρώτων χρόνων, με την εμπειρία και τη «σοφία» των 55 επιτυχημένων ετών.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss