Περιστέρι: Συνεργασία με εταιρεία τεχνολογίας για αποκατάσταση και άσκηση

Η ΚΑΕ Περιστέρι συνεχίζει τη σύναψη συνεργασιών προς όφελος των αθλητών της.

Τη συνεργασία της με την εταιρεία Ostracon που δραστηριοποιείται στον χώρο της αντιπροσώπευσης οίκων και προϊόντων υψηλής τεχνολογίας για τους τομείς της αποκατάστασης και άσκησης και ανακοίνωσε η ΚΑΕ Περιστέρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Περιστέρι bwin ανακοινώνει τη συνεργασία της με την εταιρεία Ostracon που δραστηριοποιείται στον χώρο της αντιπροσώπευσης οίκων και προϊόντων υψηλής τεχνολογίας για τους τομείς της αποκατάστασης (φυσικοθεραπεία, φυσική ιατρική, ορθοπεδική) και άσκησης.

Μια συνεργασία που μπορεί να αποφέρει μόνο οφέλη, καθώς η αποθεραπεία και αποκατάσταση των αθλητών, αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο στην σωστή λειτουργία μιας ομάδας.

Ποιά είναι η Ostracon

Η Ostracon Ltd. δραστηριοποιείται, από το 2006, στον χώρο της αντιπροσώπευσης οίκων και προϊόντων υψηλής τεχνολογίας για τους τομείς της αποκατάστασης (φυσικοθεραπεία, φυσική ιατρική, ορθοπεδική) και άσκησης.

Η εταιρεία στελεχώνεται από προσωπικό υψηλής κατάρτισης στην εμβιομηχανική και τη βιοϊατρική τεχνολογία δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην επιστημονική υποστήριξη των πελατών της.

Παράλληλα, τηρεί σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001 & ISO13485 πιστοποιημένο από την TUV Nord. Οι δραστηριότητες της Ostracon εκτείνονται και πέραν της Ελλάδας σε χώρες όπως η Κύπρος, η Βόρεια Μακεδονία και η Αλβανία.

Περισσότερες πληροφορίες για την Ostracon είναι διαθέσιμες στο www.ostracon.gr».

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss