Πες μας πότε γεννήθηκες να σου πούμε τι θα σου φέρει ο Οκτώβριος του 2022

Η μέρα του μήνα που γεννήθηκες δείχνει ξεκάθαρα πώς θα κυλήσει ο μήνας σου. Αν θέλεις να μάθεις, τι να περιμένεις από τον Οκτώβριο, τότε δεν έχεις παρά να δεις σε ποιον Αριθμό ανήκεις και να διαβάσεις την πρόβλεψή σου!
Αν γεννήθηκες την 1η, 10η, 19η ή 28η μέρα οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 1 (του Ήλιου)
Είναι ένας ξεχωριστός μήνας για εσένα ο Οκτώβριος, καθώς σε καλεί να πάρεις τα ηνία και να λάμψεις. Θα αναλάβεις πρωτοβουλίες και θα έχεις ηγετικό ρόλο, στη δουλειά και θα πάρεις πάνω σου ακόμη και τις μικρές αποτυχίες. Ωστόσο, πολύ περισσότερες θα είναι και οι επιτυχίες. Ήρθε η ώρα να χαλαρώσεις από το άγχος που έχεις, το οποίο μπορεί να οφείλεται στην παρόρμησή σου να γίνεσαι όλο και καλύτερος κάθε φορά. Όσον αφορά στην υγεία σου, δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα.
Αν γεννήθηκες την 2η, 11η, 20η ή 29η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 2 (της Σελήνης)
Τον Οκτώβριο θα βρεθείς διχασμένος ανάμεσα στην ανάγκη σου για σταθερότητα και την ακόρεστη επιθυμία για ελευθερία. Για να δημιουργήσεις χώρο για τη ζωή που πραγματικά οραματίζεσαι, ίσως χρειαστεί να θυσιάσεις κάτι οικείο. Ήρθε η ώρα να γίνετε το αφεντικό του εαυτού σου και να επενδύσεις σε πράγματα ή πρόσωπα, που γεμίζουν την ψυχή σου. Κάποιες ενοχλήσεις θα έχεις στο πεπτικό σου σύστημα, αλλά σε γενικές γραμμές η υγεία σου θα είναι καλή …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss